Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Amelka i Kubuś

Polecane posty

Gość gość

takie imiona dla bliźniaków, co sądzicie?

Gość gość
oba bardzo popularne, ale brzydkie nie są. Za Amelię zaraz cię pewnie zjadą, że choroba itd., mi osobiście Amelka i Amelia się podoba ale zdrobnienie Mela już wgl bo źle się kojarzy. W zeszłym roku Amelia była na miejscu 7 - 6499 nadań. Jakub to od wielu wielu lat najpopularniejsze imię, tak jak i w zeszłym roku był na miejscu 1 - 8730 nadań, ale skoro tobie popularność nie przeszkadza to śmiało, tylko się później nie dziw, że jeszcze 3 Kubusiów i 2 inne Amelki są w klasie

Gość gość
Bardzo ładne. Moja corcia ma na imie Amelka. Teraz staram sie o dzidzie i chciałabym zeby był Krzyś. Ale Kubuś też sliczne.

Gość gość
Ładnie :) Tu będę głosy krytyki, że imiona brzydkie, oklepane itd. Jak jesteś zdecydowana to nadaj takie imiona i nie patrz na innych :)

Gość gość
Zaraz Cię tu zjadą że paskudne imię i że choroba. Mam córkę Amelkę fakt,że bardzo popularne zrobiło się to imię,ale wiele lat temu zanim jeszcze było popularne już mi się podobało i mówiła że jak kiedys będę mieć córkę to tak dam jej na imię.

Gość gość
wiadomo że jak imie jest takie popularne to wiekszosci ludzi się będzie podobać, skoro sami nazwali tak swoje dzieci, zreszta juz sie odezwały mamy Amelek