Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Witaminy dopasowane do Ciebie

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Chciałam poruszyć temat witamin, suplementacji i wchłaniania tych suplementów przez organizm. Co dokładnie mam na myśli? Otóż witaminę D. Jest ona niezwykle ważna dla naszego organizmu. Jest ona potrzebna zarówno dzieciom jak i dorosłym. Odżywiamy się zdrowo, stosujemy produkty, które zawierają w sobie witaminę D, ale czy to wystarczy? Czasami i owszem, ale bardzo często zdarza się tak, że poziom witaminy D w naszym organizmie jest nieco mniejszy, trochę za niski i co wtedy? Wtedy jest to dla nas odczuwalne. Co można zrobić, żeby ten poziom zawsze pozostawał w normie lub był odrobinę wyższy? Można oczywiście dołączyć do diety bogatej w witaminę D suplementy diety, których skład się w zasadzie opiera na zawartości witaminy D. Ja byłam w takiej sytuacji i zanim znalazłam dla siebie odpowiednią witaminę D trochę musiałam "przetestować", aż w końcu trafiłam na ten suplement http://www.vigantoletten.pl/vigantoletten-500-jm.html . Jest niezwykle odpowiedni i świetnie się wchłania. Nadaje się dla każdego członka rodziny.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować