Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 Witam serdecznie. Chciałam poruszyć temat witamin, suplementacji i wchłaniania tych suplementów przez organizm. Co dokładnie mam na myśli? Otóż witaminę D. Jest ona niezwykle ważna dla naszego organizmu. Jest ona potrzebna zarówno dzieciom jak i dorosłym. Odżywiamy się zdrowo, stosujemy produkty, które zawierają w sobie witaminę D, ale czy to wystarczy? Czasami i owszem, ale bardzo często zdarza się tak, że poziom witaminy D w naszym organizmie jest nieco mniejszy, trochę za niski i co wtedy? Wtedy jest to dla nas odczuwalne. Co można zrobić, żeby ten poziom zawsze pozostawał w normie lub był odrobinę wyższy? Można oczywiście dołączyć do diety bogatej w witaminę D suplementy diety, których skład się w zasadzie opiera na zawartości witaminy D. Ja byłam w takiej sytuacji i zanim znalazłam dla siebie odpowiednią witaminę D trochę musiałam "przetestować", aż w końcu trafiłam na ten suplement http://www.vigantoletten.pl/vigantoletten-500-jm.html . Jest niezwykle odpowiedni i świetnie się wchłania. Nadaje się dla każdego członka rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach