Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejmośćka

Dobry żłobek Warszawa

Polecane posty

Gość jejmośćka

Chciałabym zapisać dziecko do żłobka, ale nie wiem, które wybrać. Nie bardzo wiem, czym mam się kierować przy wyborze i dlatego proszę o radę. Jaki polecicie mi żłobek w Warszawie, do którego chodzą Wasze dzieci???

Gość helenatroja
Na pewno mogę Ci polecić ten żlobek - www.akadero.pl Zdecydowałam się na niego, bo starsze dziecko chodzi tam do przedszkola, to dla nas też duża wygoda mając obu synów w jednym miejscu. Znam panie, które tam pracują, uważam, że świetnie się opiekują starszym synem, dlatego też postawiłam na tamtejszy żłobek.

Gość gigaa
Tutaj muszę się zgodzić, co prawda moje dziecko chodzi tam do przedszkola, a nie do żłobka, ale znam Panie, które tam pracują i wiem, że oddałam dziecko w dobre ręce. Różne się historie słyszy niestety w telewizji, ale ja jestem spokojna, bo widzę z jaką przyjemnością córka wychodzi do tego przedszkola. Odpowiednie podejście do dzieci to moim zdaniem klucz do sukcesu.

Gość Paul_a
Ja mogę polecić akademie malucha Ele Mele Dudki, można odwiedzić ich stronę internetową, jak ktoś szuka szczegółów. Ja natomiast z doświadczenia powiem, że bardzo fajna opieka, Panie ze żłobka są bardzo miłe, dziecko chętnie chce chodzić do żłobka, bez płaczu z rana.

Gość gość

Warto znaleźć miejsce, w którym nasze dziecko będzie się dobrze czuło.

Gość frea

Sprawdzony żłobek to podstawa. Jeżeli mieszkacie na Włochach to zapoznajcie się z ofertą www.przedszkole-promyk.pl Jest to niepubliczne przedszkole oraz żłóbek, w którym stawiają  dobro dziecka na pierwszym miejscu.