Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchodze z tego swiata

Polecane posty

Gość gość

Juz na dniach trzymajcie za mnie kciuki. Mam dosc. Zycie mnie przeroslo. Jestem zdemotywowana.

Gość gość
szczenieta na spacer zaberz wyrodny tatusiu

Gość Gothic
W jaki sposób ?

Gość gość
Cos polkne cos popije i sie powiesze

Gość gość
Szatan tak unicestwia ludzkie życie, ze kusi ich do samobojstwa. Wiedz, ze to sa podszepty zlego Chcesz sie ich pozbyc? Idz do Spowiedzi sw. Z calego zycia. Wowczas dostaniesz skrzydel do zycia i spokoj duszy i radosc serca.

Gość gość
Czy moge sie wyspowiadac w domu?

Gość gość
Won biblijni wariaci!

Gość Gothic
OK. Cokolwiek masz na sumieniu, odpuszczam ci twoje winy w imię Ojca. i Syna, i Ducha Świętego. W ramach pokuty odmów modlitwę "Ojcze Nasz" i "Wieczne odpoczywanie" we własnej intencji. Rest in Peace.

Gość gość
idz do lekarza pierwszego kontaktu i powiedz ze masz mysli samobojcze on ci pomoze

Gość gość
jeśli to nie prowo, to są telefony zaufania

Gość gość
gość dziś Czy moge sie wyspowiadac w domu? xxx O ile umówisz sie z ksiedzem, ze przyjdzie do Ciebie na Spowiedź św. do domu. To jak najbardziej możesz sie wyspowiadac w domu.

Gość Gothic
Jestem dyżurnym spowiednikiem kafeteryjnym. Już udzieliłem jej odpuszczenia grzechów :)

Gość gość
gość dziś musze sie spowiadac przed kseidzem ? nie moge przed bogiem?

Gość gość
Gothic dziś Jestem dyżurnym spowiednikiem kafeteryjnym. Już udzieliłem jej odpuszczenia grzechów usmiech.gif X Są tematy, z których nie powinno sie zartowac Skoro Ty sie sam potępiasz nie wierząc to nie ciągnij innych za sobą w dół. To nie są żarty. Wieczne życie w piekle to nie zart. Warto to podkreślić. Są rzeczy, z ktorych mozna zartowac i są takie ktorych sie nie zartuje. W zyciu czlowieka piwinny byc świętości. Bez ich uszanowania czlowiek ginie. I ginie w zyciu ziemskim i na wiecznosc. Pamietaj o tym.

Gość gość
TO już nie można sobie pożartować i założyć tematu: odchodzę z tego świata?

Gość gość
gość dziś Szatan tak unicestwia ludzkie życie, ze kusi ich do samobojstwa. Wiedz, ze to sa podszepty zlego Chcesz sie ich pozbyc? Idz do Spowiedzi sw. Z calego zycia. Wowczas dostaniesz skrzydel do zycia i spokoj duszy i radosc serca. X X tak tak ,znałam ja taką rodznę ,młoda kobieta wpadła w depresję ,wołała o pomoc a rodzina wszystko lekceważyła każąc jej się modlić i wyzywając ją od opętanych.Tuż przed Bożym narodzeniem był pogrzeb. Szatan wygrał prawda?

Gość gość
musze sie spowiadac przed kseidzem ? nie moge przed bogiem? xxx Jeśli masz korzenie katolickie i masz Sakramenty św. To warto iść do Spowiedzi św. w konfensjonale. Ksiądz nie tylko odpuści Ci grzechy w Imieniu J/ezusa, który Dał mu taką władzę ( weźmijcie ducha mojego, komu grzechy odpuścicie, są odpuszczone a komu zatrzymacie są zatrzymane) ale również nakierunkuje i doradzi. Jeśli nie masz Sakramentów św. Wowczas możesz sprobowac zawołać w ten sposób do Boga i wówczas On Cię będzie Prowdzik. Z tym, że nie usłyszysz słów rozgrzszających ani budujących dot. danego konkretnego problemu. Wiele razy osobiscie doswiadczylam nie tylko odpuszczenia grzechow ale i jak jak Duch sw. Prowadzil spowiednika i ile razy mi pomógł poradą ludzką w sprawach duchowych.

Gość gość
gość dziś TO już nie można sobie pożartować i założyć tematu: odchodzę z tego świata? X To nie są tematy do żartów :(

Gość gość
tak tak ,znałam ja taką rodznę ,młoda kobieta wpadła w depresję ,wołała o pomoc a rodzina wszystko lekceważyła każąc jej się modlić i wyzywając ją od opętanych.Tuż przed Bożym narodzeniem był pogrzeb. Szatan wygrał prawda? XXX Tak szatan wygrał. Namówil ja do rozpaczy i targniecie sie na wlasne zycie. Gdyby napawde zawołała do Boga w modlitwie On by ją nie opuścił.

Gość gość
sztana sratan nie czuje zeby mnie ktos namawial ot po prostu nie czuje spelnienia, nie chce mi sie pracowac dzien w dzien

Gość gość
Gdyby bóg istniał to stracił by szatana z tego świata jeszcze przed stworzeniem ludzi. Jak widać to szatan jest tym bogiem.

Gość gość
Nie odchodż, jedzmy dookoła świata

Gość gość
nie czuje zeby mnie ktos namawial ot po prostu nie czuje spelnienia, nie chce mi sie pracowac dzien w dzien xXX Nie czujesz spełnienia bo nie wierzysz w Boga. Efektem podszeptow szatana są zle owoce w czynach człowieka. Niechec do pracy nie jest powodem do odebrania sobie zycia i cierpienia na wiecznosc.

Gość gość
Gdyby bóg istniał to stracił by szatana z tego świata jeszcze przed stworzeniem ludzi. Xxx Bóg nie jest morderca. Kazdemu daje szanse żeby mogl zyc z Nim w przyjazni. To upadly aniol - lucyfer wymowil pisluszenstwo Bogu. Tak samo jak ludzie. Wiec to nie Jego wina.

Gość gość
Bóg jest miloscią. www.milosierdzie.pl

Gość gość
zjedz sobie pierniki Katarzynki z Kopernika jedyne Prawdziwe. Zaraz Cię postawią do życia. Oryginalne Toruńskie Pierniki - Jedyne Prawdziwe.

Gość gość
16:56 Tak przepyszne są.

Gość gość
żal doskonały i przeproszenie Boga na modlitwie też może uwolnić cię od grzechu , ale przecież raz w tygodniu i tak musisz być w kościele . Jeżeli otrzymasz odpuszczenie na modlitwie w domu a niedzielną mszę zaniedbasz świadomie , to nic ci nie da takie postępowanie. Natomiast niepotrzebnie zakładasz taki post gdyż on jest zarezerwowany dla tych co naprawdę są zagrożeni. A jeszcze bardziej budzi grozę ten człowiek , który mieni się lokalnym opiekunem duchowym i chcę odpuszczać winy których nie zna. W ewangelii jest napisane aby wejść do królestwa niebieskiego trzeba stać się jako dziecko , wówczas twe problemy zmaleją i wróci ci radość z życia.