Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patrzycie na wszystkie zgrabne pupy i nogi czy tylko te ładnych dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość

jak to przedstawia się? najpierw ogólna ocena "kobieta atraycyjna - patrzę szczegółowo: biodra, pupa, nogi"? czy po prostu patrzycie na nogi jeżeli są zgrabne, pomimo że twarz przeciętna albo gorzej?

Gość gość
tak samo jak kobiety i kaloryfery

Gość gość
Są dwie szkoły, od razu na dupe by nie marnować czasu. Najpierw na twarz by nie marnować czasu na niewłaściwą dupę.

Gość gość
Najpierw na twarz, co mi po brzydkiej.

Gość gość
najważniejsza pupa, musi być "widoczna" :) i mówić do mnie :)

Gość gość
żeby zaplacić prawiczkowi za sex

Gość gość
Z daleka patrzę na sylwetkę i jak wygląda obiecująco to przy zbliżeniu oceniam czy i jak można by za/ru/chać.

Gość gość
Z daleka patrzę na sylwetkę i jak wygląda obiecująco to przy zbliżeniu oceniam czy i jak można by za/ru/chać.

Gość gość
Czyli druga szkoła, ja też.

Gość gość
a co, ze swoim krzywym ryjem myślisz, że ktoś się na ciebie popatrzy? ahahahaha

Gość gość
na sylwetkę z daleka? a co z twarzą? wystarczy zgrabne ciało a twarz nieistotna?

Gość gość
Z daleka twarz słabo widać, stopniowo jak jest możliwość dochodzi się do d**y. Jak nagle z bliska to twarz, pasuje to wtedy dupa, nie to szkoda czasu.

Gość gość
na sylwetkę z daleka? a co z twarzą? wystarczy zgrabne ciało a twarz nieistotna? X Najważniejsze żeby twarz nie była szpetna, choć najlepiej jak wygląda miło, łagodnie . Nie musi być piękna ale ma nie odstraszać.

Gość gość
aha, ok, a jesli pewien pan czesto gdy mnie widzi zaczyna obłapiać wzrokiem moje ciało i jeździ oczami tu i tam to co to znaczy? mocno koncentruje sie wtedy na moim ciele a unika patrzenia w twarz albo tego nie widzę

Gość gość
Należy do szkoły pierwszej

Gość julka_koszulka
Według mnie naważniejsza jest twarz tzn oczy i uśmiech, potem włosy( gęste i długie), a na końcu pupa i biodra. Sama najwięcej uwagi poświęcam swojej buzi i tyłkowi ;)

Gość gość
wg mnie też najwazniejsze są oczy ale czy to znaczy że jemu nie podoba się moja twarz czy jest po prostu zboczony? wiadomo że patrzy na twarz jak coś mówi ale widzę że pożera wzrokiem resztę czy to przejaw zwykłego zboczenia czy jest coś na rzeczy?

Gość gość
Poka fote to powiemy czy zbok czy normalny zdrowy facio

Gość mruczyslaw
no moja szkola jest taka: najpierw twarz, potem sylwetka, na koniec krocze - jesli widze ze nic ciekawego pod rozporkiem nie ma=raczej maly q**sek to daje se spokój :P

Gość gość
tematy dotyczy dziewczyn jak widac w tytule prowokatorze

Gość mruczyslaw
mruczyslaw to moje pseudo. jestem kobietą i tak jak pisalam: twarz, sylwetka i krocze.

Gość prawictwo pospolite 152
to zależy .. Jak dziewczyna jest powiedzmy niezbyt ładna z twarzy tak na 6/10 , ale ma z******ty tyłek -to nie będe oszukiwał - cały czas spoglądam na jej posladki , a na twarz praktycznie wcale Jak jest z twarzy obrzydliwa na 3/10 , to wtedy nawet tyłek jej nie uratuje , ale jak twarz ma srednią albo przcietną na 5/10 to pupa moze bardzo duzo pomóc , bo facet i tak będzie spoglądał

Gość prawictwo pospolite 152
ale tylek zawsze pomaga.. Jesli mamy 2 ladne dziewcznyy z twarzami na 8/10 , ktore sa blizniaczkami klonami , to bedziemy patrzec na tą która jest bardziej rozneglizowana ma mniej ubrania na sobie http://i.imgur.com/YhoU2.gif seksapil na pewno dodaje do atrakcyjnosci przynajmniej 2 punkty

Gość gość
mhm lecz to nie jest plaża aby on widział mnie w pełnej krasie z odsłonietą pupa wiec jak o zasłonietej pupie przez ubranie mozna mowic ze jest super?. z kolei ja mam tak z panami że rzuca mi się w oczy mój typ urody, patrze ogólnie + na twarz /to dzieje sie szybko/ i ewentualnie cos tam raczej nigdy nie pochłania mnie ogladanie ciała mezczyzny który nie jest dla mnie interesujacy czyli jesli nie jest dla mnie pociagający/atrakcyjny

Gość gość
Faceci maja tak samo. Nie ogladaja brzydkich tylko ponetne

Gość gość
Nie czarujmy się najpierw jednak w oczy rzuca się ubiór! Seksowny, modny, trochę taki "z pazurem"i podkreślający atuty, dość obcisły, szpilki i sposób poruszania się, potem figura w tym stroju jest oceniana a następnie twarz.