Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba Wam się youtuber rezigiusz?

Polecane posty

Gość gość

Podoba Wam się youtuber rezigiusz?

Gość gość
Nie, bo jestem hetero i facetem debilu

Gość
nie znałam, ale weszłam w jeden filmik https://youtu.be/q61-_ARdipM i jest naprawdę jak dla mnie baaaardzo przystojny.:P Ideał- strasznie w moim typie jeśli chodzi o wygląd.:P

Gość gość
przeciętny, taki sobie młodociany pedałek :o

Gość gość
Nie żeby coś, ale wydawało mi się, że przystojny, sławny typek bedzie mial jakaś piękność nie z tej ziemi, a tu przeciętna dziewczyna

Gość gość
brzydki

Gość gość
Ehh dla Was to każdy brzydki... Mniejsza z tym, ale dziewczyny w jego wieku dałyby się pokroić za niego. I w tym rzecz, że mógłby mieć prawie każda, a jest z taką zupełnie przeciętna. I to już ze 3 lata. Czy to nie dziwne?

Gość gość
No bez kitu, też mi się wydawało, że będzie to jakaś piękna dziunia. Ale to jest dowód, że nie wszyscy patrzą tylko na wyglad i sława i pieniądze go nie zepsuły.

Gość gość
Wygląda jak większość takich młodych chłopaków teraz, nic szczególnego. A to że od lat jest z tą samą dziewczyną dobrze o nim świadczy że sława go nie zepsuła.

Gość gość
Fajny jest z wygladu, ale wydaje sie glupkowaty przez co u mnie traci :P Poza tym przez niego gimbaza przejela moja ulubiona gre w kalambury na kurniku ;>

Gość
no mi też średnio podoba sie jeśli chodzi np o jego poglądy-o tym co mówi o studiach, że nie warto itp w drugim filmiku. I jest z tego co sie zorientowałam o rok młodszy ode mnie wiec aż tak na mnie nie działa bo jednak wole starszych, ale jest bardzo przystojny-gdyby jeszcze miał tak chociaż z 5-8 lat więcej i nie był takim dzieciakiem.:P Co do dziewczyny to dobrze o nim świadczy że tyle czasu z nią już jest, widocznie nie jest zepsuty/pusty wiec to duzy plus.:P Fakt dziewczyna średnio urodziwa-widocznie to miłość. :)