Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raider13

Przegrałam młodość

Polecane posty

Gość Raider13

Za tydzień kończę 22 lata i czuję się bardzo staro. Próbuję sobie przypomnieć, co robiłam w życiu, gdy miałam 18 lat i ....zupełnie NIC się wtedy nie działo! Najbardziej żałuję w życiu, że nie przeżyłam swojej pierwszej miłości, nigdy nie byłam nawet na spacerze z chłopakiem. Teraz jestem już chyba za stara na randki. Żałuję, że w liceum nie napisałam walentynki do chłopaka, który mi się spodobał, bo miałabym co wspominać. Zawaliłam życie towarzyskie. Przegrałam.

Gość gość
Mam to samo... Tyle że ja mam 21 lat. Odkąd pracuję to nawet nie mam czasu dla siebie... Po imprezach nie latalem a teraz nawet jak mam wolne to albo nie mam czasu albo brak checi i sił na imprezy...

Gość gość
dzieciaku...weź dupę w troki i odezwij się do starych,nie czekaj aż oni się piersi odezwą albo umrą :( bo później będziesz żałowała :( weź sobie to do serca...

Gość gość
przecież prawdopodobnie jeszcze przeżyjesz pierwszą miłość..troche póżniej ale jednak ;) ciesz sie,że to co najlepsze masz przed sobą przecież nadal jesteś młoda ja mam 23 lata i tez jeszcze wszystko przede mną :) wole tsak myśleć niż sie użalać. a co do imprez nie mam ochoty na nie chodzić więc nie przejmuje sie dogadywaniem,ze mało z domu wychodzę. Mało wychodzę bo lubie mieć spokój i już. Nie każdy lubi towarzystwo i jest przebojowy.

Gość lipa24
Ja mam podobnie z tym ze ja jestem chłopakiem w wieku 24 lat. Nie byłem w ani jednym związku i raczej już nie będę. Najgorsze jest to że za niedługo mam dwa wesela i nawet nie mam z kim iść...

Gość gość
może na weselu kogoś poznasz? ;) mi tez sie wesele szykuje i pojde sama. Moze ktos tez przyjdzie sam

Gość gość
Ja pierdzielę, przecież masz DOPIERO 22 lata i życie właściwie się zaczyna dla Ciebie, a nie kończy. Dopiero w dorosłym wieku można docenić to co się robi, bo jak się lat naście to wszystko ma się w d***e.

Gość gość
nie jęczcie cipki niedorobione

Gość lipa24
Może i udało by się kogoś poznać na weselu, ale i tak pewnie nie będę o to zabiegał. Ostatnio doszedłem do wniosku, że skoro w wieku 24 lat nigdy nie miałem dziewczyny to oznacza to tylko tyle, że to coś ze mną jest nie tak. Więc tak szczerze - po co się jakiejś dziewczynie narzucać? Potem będzie tylko żałować, że związała się z takim ciumrokiem ;P

Gość gość
no z takim podejsciem to faktycznie nie znajdziesz..skoro sie poddajesz. a ze mną nie jest nic nie tak,po prostu jestem mało towarzyska no i nie trafilam na nikogo odpowiedniego

Gość gość
Ja za pół roku kończę 25 lat i też prawie zero imprez, totalne zero dziewczyn, już nawet znajomych nie mam, żeby mi gdzieś proponowali wyjście. Gdy miałem te 17, 18 lat to miałem pełno okazji tylko, że rodzice mi nie kazali nigdzie wychodzić, a po drugie brakowało kasy. Studia niezaliczone. Nic nie osiągnąłem. Jednak trzeba trochę w młodości poszaleć, bo później niestety czasu się nie cofnie. Szkoda mi młodości przesiedzonej w domu.

Gość gość
starajcie się dziewczyny, bo po 30 to już za stare będziecie

Gość gość
ja tez

Gość gość
kto jeszcze przegrał życie ?

Gość gość
Hahaha dobre usmialam sie ja mam 29to chyba powinnam juz sie do trumny pakowac z takim podejsciem jak ty masz autorko

Gość gość
czyli ty też przegrałaś młodość tylko tego sobie nie uswiadamiasz

Gość gość
A co to znaczy przegrać młodość? Że się nie imprezowało, nie puszczało się z byle kim, nie chlało się i nie ćpało? Wszystkie te rzeczy można robić również w starszym wieku, a jak ci tego tak żal, to bierz się do roboty i nadrabiaj ten "stracony" czas.

Gość gość
za późno, ja już sobie kopię mogiłę w ogrodzie za domem i czekam na respa

Gość gość
Skończyłam 30 i czuję się bardzo młodo. Dzięki mężczyźnie.Pierwszym w moim życiu i pierwszym w moim łóżku.To równolatek , też był trochę zakręcony w życiu. Podobne scenariusze.Studia , praca , późna samodzielność i dorosłość.Ale razem jest nam wspaniale.Rok się znamy. Wspólne pasje i zainteresowania.Od miesiąca razem mieszkamy. Razem odmłodnieliśmy , ubyło nam po dekadzie lat , jesteśmy szczęśliwi jak sztubacy. Na miłość nigdy nie jest za późno.

Gość gość
a ja miłość poznałam dopiero w wieku 25-26 lat w pracy :) A wcześniej myślałam, ze kochać nie umiem. Będzie dobrze :)