Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam Was moje drogie, Mam następujący problem.Otóż od 2 dni spóźnia mi się okres,jestem tym zdenerwowana gdzyż niefortunnie współżyłam z moim partnerem wtedy gdy miałam przypuszczalną owulacje,mowie przypuszczlaną gdyż w marcu byłam trochę podziębiona i mogla mi się przesunąć. Od wczoraj jestem spanikowana, z nerwow od tego czytania objaw ciąży mam młości, bolą mnie jajniki, piersi mam natomiast miękkie, śluz wczoraj był wodnisty natomiast dziś jesr juz przeźroczysty i lepki i nie ma go dużo...czy to moze byc ciąża,czy po prostu ze stresu opoznia mi sie okres?

Gość gość
trudno powiedzieć...ale wcale nie jest tak łatwo zajść w ciąże jak się człowiekowi wydaje... najnormalniej w świecie okres może się spóźniać i to faktycznie ze stresu...proponuje jeszcze trochę poczekać a jeśli faktycznie tak bardzo się stresujesz zrób test...powinien już być wiarygodny i jeśli rzeczywiście jesteś to pokarze :)

Gość gość
Dziękuje,za odpowiedź,bo odchodzę już od zmysłów,zapomniałam dodać,ze byl to seks przerywany i chłopak spuscil mo sie na brzuch a nie we mnie

Gość gość
Wypowie się ktoś jeszczcze?:(

Gość gość
Teraz pojawił się brązowy śluz,ale jak narazie to nie ma go za dużo..zobaczumy co bd dalej

Gość gość
Okres tez może się zaczynać od brązowego sluzu albo brązowy śluz może wystąpić zamiast okresu jak powiedzmy masz jakieś problemy z progesteronem.

Gość gość
Luz. Może się spóźnić 3 dni i jest to wtedy wynik stresu!!! To są wtedy okropne 72h, ale tak naprawdę jest. Myślę, że nie jesteś. Pozdrawiam.

Gość gość
współżyjesz=jesteś gotowa na przyjęcie nowego życia Chenie pogadam i udzielę pomocy, wsparcia. Napisz kontakt@netporadnia.pl lub zadzwoń 586915915