Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka_33

Jak często uprawiacie seks?

Polecane posty

Gość gość
My średnio dwa razy dziennie -rano przed praca i wieczorem zdarza się że po pracy jak nas najdzie ochota a dzieci nie ma a moja siostra 1 6lat wpadła za pierwszym razem - życie jest niesprawiedliwe

Gość gość
My raz na tydzień czasem na dwa... Kiedys zdecydowanie częściej ,teraz mamy dwójkę malych dzieci i zwykle poprostu zasypiam ,zmęczenie bierze gore....

Gość Kobietka_33
I jak sobie siostra radzi? 16 lat to wydaje mi się mało, jak na przyszłą mamę? A Ty się nie przejmuj, na pewno niedługo zajdziesz w ciążę :) Czasem, jak człowiek przestaje o tym myśleć i się napędzać to najlepiej wychodzi ;)

Gość gość
my różnie. Zazwyczaj raz w tyg. Mam z kolei pytanie z innej beczki. Współżyjecie również podczas okresu?

Gość Kobietka_33
Tak. Podczas okresu też uprawiamy seks. Kiedyś na Kobiecość.Info przeczytałam, że taki seks może łagodzić ból miesiączkowy. Potwierdzam :)

Gość gość
A co z higieną? mój partner niestety niezbyt lubi uprawiać seks podczas okresu, właśnie z tego względu.

Gość Kobietka_33
ja po seksie robie mu loda i penis jest potem czysty

Gość gość
Podczas okresu to przypomina ubój rytualny

Gość pilot00
zwykle raz, dwa razy w miesiącu.Teraz rzadziej, bo ja mam problem z erekcją, więc mam mniejszą pewność siebie,ale zacznę chyba brać ten cały erekton fast co reklamują, może problem zniknie. Lubię seks i nie chce z tego rezygnować.

Gość gość
won z tym spamem. co 2 dni, czasem codziennie

Gość gość
No,no super aż trudno uwierzyć,pozazdrościć takiej częstotliwości i temperamentu nie chciałabym cię rozczarować ale kiedyś to się zmieni ,urok pryśnie i co wtedy?A jeśli chodzi o seks w trakcie okresu to zazdroszczę tym wszystkim kobietą których mężowie w te trudne dni nie zaniedbują.

Gość gość
Super!spodobała mi się twoja wypowiedż,pod tym względem też wcale nie rozumiem mężczyzn,panowie! okres to nie choroba,jak można być z partnerką na dobre i na złe i nie wiedzieć że w takie dni też mamy swoje potrzeby,niektóre z nas nawet i większe niż normalnie.

Gość gość
kazdy seks podczas okresu konczyl sie infekcja ukl. moczowego i pochwy, dziekuje za takie atrakcje

Gość gość
Bo w te dni uzywa sie gumek ;)

Gość gość
infekcja u kobiety. przeciez partner w gumce jest chroniony. bakterie sa transportowane do wewnatrz/ wtlaczane.