Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwolniłam opiekunke a moje dzieci mają do mnie pretensje

Polecane posty

Gość gość

Pewna kobieta pilnowala moich dzieci od kilku miesięcy. Nie spodobało mi sie że zaczęła ingerować w odżywianie moich dzieci,które miały jeść mięso żeby były silne a ona zaczęła im robić obiadki z warzyw,kasz itp. Jeszcze miała czelność im powiedzieć że dopiero jak zjedzą obiad to dostaną coś słodkiego. Wpieniła mnie niesamowicie. A moje dzieci zaczęły mnie prosić żeby niania do nich dalej przychodziła bo robiła lepsze obiady ode mnie i bardzo ją lubią. Bezczelna dziewucha ! Moje dzieci wolą ją ode mnie :( jest mi z tego powodu przykro a złośç na nią wyszła poza granice . jak przetłumaczyć dzieciom że to dla ich dobra?

Gość gość
No ona naprawde lepiej gotuje.

Gość gość
Udowodniono ze częste spożywanie mięsa i produktów mięsnych powoduje raka a szczególnie raka układu pokarmowego. Poprostu nie możesz się pogodzić z faktem że dzieci wola spędzać czas z niania a nie Tobą.

Gość gość90876
Udowodniono ze częste spożywanie mięsa i produktów mięsnych powoduje raka a szczególnie raka układu pokarmowego. Poprostu nie możesz się pogodzić z faktem że dzieci wola spędzać czas z niania a nie Tobą.

Gość gość
Zatrudnij nianie spowrotem

Gość gość
gościu, trochę zastanowienia nad sytuacją Ci nie zaszkodzi, posłuchaj co dzieci mówią, bo chyba zależy Ci na ich dobru.

Gość gość
Durne provo...