Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćulek

czy są tu mamy które zostawiają dziecko z teściową gdy idą do pracy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nooo ty tego nie zrozumiesz bo zbyt mało bystra jesteś.Dla ciebie normalna tesciowa to ta ktora ci do duuupy bez mydła będzie wchodzić. Niestety zauwaz sa takie ktore maja swoje życie,mają wyż.wykształcenie i swój pomysł na życie a nie nianczenie dzieci.Swoje wybawiły teraz czas na innych. Uwazasz ze jesli tesciowa nie interesuje sie twoim zyciem to powod by jeszcze namawiac synka do rozwodu? Bożżże ,gdzie takie prymitywne dziewuchy są jeszcze,nie pomyślałaś ze matka dorosłego syna chce mieć go z głowy a nie niańczyć jego i jego dzieci.Stuknij się prosta babo w mózg wielkości mrówki zdaje się. A tak nawiasem to czemu twoja matka nie ooiekuje sie twoim dzieckiem tylko bezczelnie jak zwykle wykorzystywana jest tesciowa? szok......

Gość gość
Boże znów tu przylazła ta chora psychicznie "teściowa" co chce się odciąć od dorosłych dzieci...Leki weź wariatko!

Gość gość
... Jesli to nie tajemnica to czego nie rozumiesz? Przeciez jasno kobieta napisała,ze nie jest niańką, a od bawienia mozesz miec swoją matkę. Jasne jak słońce,to ty masz problemy z czytaniem i zrozumieniem tekstu

Gość gość
13.01 a to takie dziwne ze matka dorosłych dzieci nie chce żyć ich życiem. czy do łożka tez wpuszczasz swoich starych czy tylko rozkladasz nogi a dzieci im podrzucasz jak kukułka

Gość gość
dziś Wypad,ty nie musisz brac lekow,kup sobie worek prezerwatyw jesli nie chcesz zajmowac sie dziecmi a jedynie szukasz służby w postaci tesciowej.

Gość gość
gość dziś Boże znów tu przylazła ta chora psychicznie "teściowa" co chce się odciąć od dorosłych dzieci...Leki weź wariatko! xxxxxxxxxxxx Powiem tak,jestem synowa z 3-ch letnim stażem,moi tesciowie to ludzie wykształceni,zresztą rodzice również.Tesciowie są ludzmi z dużym dystansem do innych,ja to szanuje . Widujemy się rzadko,nie zapraszamy się,nie składamy sobie życzeń z żadnej okazji,na święta każde z nas wyjeżdza w góry. Mąz odwiedza rodziców,oni o nim pamiętają,dostaje od nich prezenty i kasę,ja dokładnie od swoich i nikt z nas nie robi problemów. Dzieckiem opiekuje się niania. Szanuje tesciowa bo mam dzięki niej wspaniałego męża.Dziwie się Wam ze nie potreaficie żyć jak żyją inni.

Gość gość
Dziwie się Wam ze nie potreaficie żyć jak żyją inni. ----------------------------------------------------------------- a ja się dziwię, że próbujesz narzucać ludziom, jak mają żyć :O

Gość gość
dziś Chyba zle tę metaforę zrozumiałaś,pewnie miała na myśli że można żyć jak inni czyli.... bez zajadłości,ciągłego ujadania na matki mężów. Nie musisz powielać stricte, ale bez jadu,bo tesciowa to nie partnerka/koleżanka do walki z przeciwnosciami losu.

Gość gość
Ja to bym Bogu dziękowała jakby teściowa mogla się dzieckiem zająć. Moja mama nie żyje. Teściowa jest już bard wiekową kobietą i choć sprawna i zarzeka się że zajmie się wnukiem to wiem że będzie to niemożliwe bo ma problemy ze słuchem i zwinność już nie ta a dziecko to jednak wymaga oczu dookoła głowy. Ale jak zatrudnię nianie i będę wiedzieć że babcia zerka na opiekunkę to będę spokojniejsza. Bo kamer w domu nie mam i nie podejrzę kobiety. Nasza babcia będzie do kochania wnuka i oby żyła 100 lat.