Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AWELL

Czy ja jestem lesbijką?

Polecane posty

Mam 14 lat i zawsze wiedziałam z będę mieć chłopaka, męża, dzieci ale od jakiś 6-7 mies. dręcza mnie myśli że mogę być homo, bi wszystko przez jeden serial który kiedyś obejrzałam o gejach. Zaczełam się zastanawiać czy ja mogę być les- na początku wiedziałam że jestem HETERO ale z czasem myślałam o tym coraz częściej i coraz bardziej wydawał mi się to prawdopodobne, nw już czy ja sb to wmawiam czy coś... Zawsze np. w tamte wakacje spodobało mi się kilku facetów, wcześniej tez podobali mi się różni aktorzy i wiele chłopaków- od jakiegoś czasu coraz mniej. Jakieś 2 tygodnie temu zauważyłam że podobają mi się dziewczyny Z TWARZY, zauważyłam tez ze zaczęła mi się tez podobać dziewczyna mojego brata ogólnie jej figura i wgl, ZAWSZE dziewczyny były dla mnie obojętne już sm nw czy dziewczyny mi się podobają czy sb to wmawiam. Od jakiegoś czasu mam tak że jak widze jakoms dziewczyne (NAWET BRZYDKA) to czuje takie zimno i brak śliny. Wydaje mi się że NIE MOGLA BYM TG ZROBIC Z DRUGA KOBIETĄ- wgl nie chce i nie mogła bym (chyba) być w związku z dziewczyną ale te myśli. Zawsze jak byłam u kol na noc to nigdy nie chciałam się do niej przytulać jak spała ani ją obmacywać zawsze wolałam żeby był między nami odstęp. jak jestem w sql to te myśli mnie tak "prześladują" a jak jestem w domu to jest mi lepiej tak o tym nie mysle. robiłam sb testy na necie i wychodzi mi że jestem HETERO. Pamiętam że jak byłam mała w przedszkolu to myślałam na dziewczyny ze ta jest ładna itp. ale zawsze wiedziałam ze to z chłopakiem stworze związek i że na ogół tak jest że dziewczyny z chłopakami-chłopaki z dziewczynami. mam tez tak że niedawno widziałam na necie zdj les no...wiecie-czułam takie mrowienie w miejscu intymnym przez jakies 3-4 sekundy- widziałam te zdj jakieś 3 razy i za pierwszym to było obrzydliwe, nie mogłam na to patrzeć ale z czasem jakby się do tg przyzwyczaiłam. Jak myślicie jestem Les czy nie?? mam to wszystko od paru mies, ale jak sb o tym pomysle to mi się wydaje ze jestem hetero. JUZ NW CZY SB TO WMAWIAM CZY COS PROSZE O ODP! CO O TYM MYSLICIE, PO OKRESIE DOJŻEWANIA MI TO PRZEJDZIE???

Gość gośćAras
Jesli jesteś kobietą to w Twoim wieku są takie rozkminy typu: wole facetów czy dziewczyny? Budzi się seksualność w Tobie. Jest też możliwość że możesz być bi i to też jest ok. Za jakiś czas sama stwierdzisz jaki układ cię kreci

Gość gość
całkiem normalne u dziewczyn w twoim wieku, wydoroślejesz znajdziesz sobie chłopa i będziesz w normie

Gość gość
Nie bój się, po prostu masz natrętne myśli i się nakręcasz. Nie czytaj na razie o tym, zostaw ten temat totalnie, skup się na nauce, znajdź sobie fajne hobby, a wszystko będzie w porządku, zaufaj :)

Gość gość
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Gość gość
mozesz byc bi