Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwikT

Sanex żele pod prysznic i antyperspiranty

Polecane posty

Dzięki kampanii Streetcom mam okazję przetestować żel pod prysznic Sanex dermo pro hydrate do skóry bardzo wrażliwej i antyperspirant roll-on Sanex dermo 7in1 protection. Po użyciu żelu miałam wrażenie dobrze nawilżonej skóry , nie była taka sucha, natomiast antyperspirant okazał się bardzo skuteczny w swoim działaniu( ochrona do 48 przed poceniem i nieprzyjemnym zapachem). Jak dla mnie Sanex dba o zdrowie skóry. Jestem ciekawa, jakie jest wasze zdanie na temat tych kosmetyków?

Gość gość
Nic specjalnego, w Angli jest to supermarketowy kosmetyk. I tak samo ma SLS jak i inne. Tylko marketing robi z tego marke, ktora niby dba o zdrowie. Niczym sie nie rozni od innych

Antyperspirant moim zdaniem jest naprawdę dobry, po intensywnym dniu nie czułam przykrego zapachu, jak przy innych antyperspirantach, nie pachnie też intensywnie, raczej jest delikatny, co mi odpowiada. Żel natomiast muszę jeszcze trochę przetestować, bo zbyt krótko go używam, ale daje on uczucie świeżości i moja skóra na razie jest jednak lepiej nawilżona, nie jest taka sucha, jak przed używaniem tego kosmetyku.

Gość gość
Powiedz tandeciarskiej firmie ktora reprezentujesz, ze nikt normalny sie juz nie lapie na SPAM na forach. To tandetna reklama dla biedakow i szmaciarzyu ktorych nie stac na normalna platna reklame. Zle swiadczy o firmie. To dziady!

Czy masz konkretne zastrzeżenia do produktu? Napisz jakie. A produkt dostałam do przetestowania i piszę swoje zdanie, co myślę o produkcie. Jakby mi coś nie pasowało, to też bym napisała. Nikt mi nie płaci za pisanie na forum.

Gość gość
Nie jest moze denny ale jest dokladnie taki sam jak wszystkie inne supermarketowe kosmetyki. A nie jest to twoja opinia tylko chamska reklama bo zakladasz kolejne takie tematy. Wynocha z tym spamem

Gość kasiaaaaaa2222
Ja osobiscie tez testuje dzieki Strettcom kosmetyki Sanex. Jestem zachwycona antypepirantem. Rzeczywiscie jest dluga ochrona przed potem i nieprzyjemnym zapachem. Pieknie pachnie. Duzy plus za to ze nie zostawia zadnych sladów na ubraniach. Żel pod prysznic jest dla mnie neutralny, dobry jest ale jakiegos szału wow nie zrobilo na mnie wrazenia ale być może za krotko uzywam. Napewno moj dawny antypspirant zastapię antypespirantem z Sanex jestem w nim zakochana. Ogolnie kosmetyki posiadaja formule dermo activ 3 kotre spełniaja najwaznijesze funkcje dla zdrowej skory. Głeboko nawilza. ochronna. i utrzymuje prawidlowe ph skóry. Zawieraja naturalne skladniki takie: Zel - kwas mlekowy, glikol kaprylowy siarczan cynku a antyperspirant sole glinu, cyklometikon. Z cała pewanoscią moge polecic kosmetyki Sanex.

Gość kasiax199016
żel pod prysznic Sanex Dermo Pro Hydrate to strzal w 10. Dobrze sie pieni ma sliczny i delikatny zapach. Skóra juz po kilku zastosowaniach jest bardziej nawilzona. jestem jak najbardziej na tak.

Gość taraxia
" Zel Sanex dermo pro-hydrate z formuła dermo active3 do skóry bardzo suchej przepieknie pachnie ,konsytencja jest gęsta,dobrze się pieni ale najważniejsze ,że zarówno podczas kapieli jak i po niej skóra jest wyraźnie gładsza,delikatniejsza,nie podrażniona,dobrze nawilzona wręcz nie wymaga balsamu.mimo iż od niedawna uzywam produktów Sanex to ewidentnie widzę pozytywną różnicę ."/taraxia

Gość taraxia
" To pierwszy antyperspirant w kulce ktory zgodnie z obietnica producenta nie robi zoltych plam,chroni skutecznie przed poceniem,nie podraznia okolic pach,ladnie delikatnie pachnie wiec nie koliduje z perfumami a przy tym jest bez parabenow i alkoholu i daje mu trylion gwiazdek za to. Uwielbiam go i od teraz bede uzywac tylko jego. Sanex 7w1 protection staje na wysokosci zadania.Mój numer 1 teraz i zawsze." ./taraxia

Gość ambasador streetcom
Sanex żel głęboko nawilża, nie podrażnia, nie uczula. Twoja skóra jest wysuszona po zimie? Ten produkt jest dla niej idealny. Dobrze się pieni. A antyperspirant z w/w firmy, który dotałam również do przetestowania nie pozostawia plam na ubraniach, szybko się wchłaniając.

Zostałam ambasadorką marki Sanex #sanex #dbaozdrowieskory dzięki Streetcom. Jestem bardzo zadowolona z antyperspirantu, na pewno znajdzie się na mojej półce z kosmetykami w przyszłości, jest to dowód na to że nie musi być drogie żeby było skuteczne. Kulka nie pozostawia plam na ubraniach, długo pozwala na utrzymanie świeżości i przykrych niespodzianek. Z żelu również jestem zadowolona ze względu na kremową konsystencję, delikatny zapach i niewidzialną ochronę którą żel zostawia na skórze.

Gość gość
Produkty sanex są bardzo dobre! Przyjazne dla skóry! Po żelu mam bardzo nawilżoną skórę, a po antypespirancie nie pocę się - miałamz tym bardzo duży problem! Cieszę się, że mam okazję przetestować te produkty w streetcom! Sanex będzie często widniał na moich pólkach :-)

Gość MAszanti
Powiem wam że podchodziłam do tych produktów z dystansem bo wydawały mi się pospolite i kolejny raz się przekonałam żeby nie oceniać po pozorach. Najbardziej zaskoczył mnie żel pod prysznic który nie dość że ładnie pachnie to jest chyba jedynym żelem pod prysznic po którym nic mnie nie swędzi, to samo zauważyła moja przyjaciółka więc chyba coś w tym jest. Co do antyperspirantu fakt że nie zostawia śladów, dział długo ale może mi się wydaje bo jestem przyzwyczajona do sztyftów, jest trochę rzadki.

Gość magusie
Naprawdę nie wiem dlaczego niektórzy aż tak bardzo się burzą, gdy inni wyrażają swoje zdanie. Oczywiste jest, że nie wszystkim przypadnie do gustu dany produkt, ale ważne by swoje zdanie wyrazić w kulturalny sposób. Ja akurat żel Sanex pro hydrate bardzo lubię za zapach i konsystencję. Nie jest ani za gęsta ani nie przelewa się przez palce i dobrze spłukuje. Co do nawilżenia to zawsze miałam dość suchą skórę i bez balsamu ani rusz, ale wg mnie ten żel nie wysusza dodatkowo skóry. Mi odpowiada i polecam

Gość rena79
Dzięki Streetcom mam okazję testować ŻEL POD PRYSZNIC SANEX DERMO PRO HYDRATE Moja skora jest bardzo sucha i wymaga szczególnej pielęgnacji,dzięki żelowi Sanex Dermo Pro Hydrate mogłam przekonać się na własnej skórze jak działa zachwalany przez producentów ten produkt .Żel ma delikatny zapach i lekką kremową konsystencję,jest wydajny,już po pierwszym użyciu zauważyłam znaczną poprawę moja skóra stała się gładsza,miękka i miła w dotyku,żel zapewnił jej 100% nawilżenie i odżywienie, nie podrażnia i nie uczula,więc mogę Wam go szczerze polecić.

Gość minka_ja
Mam przyjemność testowania żelu pod prysznic Sanex Dermo Pro Hydrate do skóry bardzo suchej od Streetcom i muszę powiedzieć, że mile mnie zaskoczył. Pięknie pachnie, nie wysusza skóry ale nawilża, dobrze się pieni i jest wydajny. Żel ma zatwierdzoną przez dermatologów formułę, która zawiera naturalne składniki nawilżające pomagające utrzymać prawidłowe pH skóry. Skóra po umyciu jest gładka i pachnąca. Razem z żelem mam przyjemność testować antyperspirant w kulce dermo 7in1 protection Sanex . Kulka to kompletna ochrona i 7 korzyści: - chroni 48 h przed potem i brzydkim zapachem, - chroni przed plamami na ubraniach, - daje uczucie świeżości po zastosowaniu, - nie zaburza pH skóry, - dba o dobrą kondycję skóry, - nie podrażnia, - szanuje florę bakteryjną skóry, U siebie zaobserwowałam, że rzeczywiście chroni on dobrze przed potem, którego nie czuć. Czuć delikatny miły zapach. Kulka nie zawiera alkoholu i parabenów. Jestem z niej zadowolona. Polecam :) #sanex #dbaozdrowieskory

Gość doda21
Ja również dzięki streetcom mogę testować produkty Sanex:) Jest to moje pierwsze spotkanie z tą marką kosmetyków i jestem z nich bardzo zadowolona. Zapach jest odpowiedni zarówno dla mnie, jak i członków mojej rodziny:) znajomi także zachwyceni:) synek również używa tego żelu – nie uczula go – co rzadko się zdarza w jego przypadku. Antyperspirant spełnia moje oczekiwania – skóra jest delikatna i gładka, a zapach czuć przez cały dzień. Na pewno zostanę przy tej linii kosmetyków:)

Gość milutka2
Dzięki Streetcom mam okazję testować ŻEL POD PRYSZNIC SANEX DERMO PRO HYDRATE , polecam dla osób z delikatną i wraźliwą skórą , kremowa konsystencja , łagodny zapach, jedyny minusik jeśli mam być szczera daję za niską wydajność,:) Ogólnie polecam!

Od kilku dni mam okazję używać produktów tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Żel pod prysznic ma bardzo ładny zapach, pięknie się pieni i faktycznie nawilża skórę. Po prysznicu skóra jest delikatna. Antyperspirant nie pozostawia żadnych śladów, dobrze się wchłania, działa długo. Polecam!

Gość Rodzinkaen
Dzięki żelowi SANEX DERMO PRO HYDRATE można idealnie dbać o suchą skórę. Żel ma bardzo przyjemny i delikatny, kremowy zapach. Jest bardzo wydajny. Różnica na skórze jest widoczna już po pierwszym użyciu :) Skóra jest nawilżona, gładka i miła w dotyku. Jednym słowem - idealny kosmetyk. ANTYPERSPIRANT SANEX DERMO TOTAL PROTECTION 7in1 COMPLEX to najlepszy antyperspirant jaki miałam do tej pory. Jestem nim zachwycona i polecam go z czystym sumieniem. Podobnie jak żel ma delikatny zapach. Rewelacyjnie chroni przed nadmiernym poceniem oraz przed brzydkim zapachem. Nie podrażnia skóry, co dla wielu osób jest niezwykle ważne. Dodatkowym plusem jest to, że nie pozostawia śladów ani na czarnych ani na białych ubraniach.

Gość Pelasiaaa1986
Antyperspirant jest super. Idealnie chroni i pięknie pachnie. Jego poręczne opakowanie sprawia, że można go mieć przy sobie w torebce. Żel świetnie dba o skórę, chroni przed wysuszeniem i do tego nie zawiera parabenów. Jest na prawdę godny wypróbowania.

Hej! Również mam okazję testować żel pod prysznic 'Sanex Dermo Pro Hydrate' i antyperspirant 'Sanex dermo 7 in 1 protection'. Żel pod prysznic pięknie pachnie, dobrze się pieni i ma poręczne opakowanie (idealne na wyjazdy do wsadzenia w kosmetyczkę). Skóra po umyciu się jest miękka i nawilżona. Nie odczuwam potrzeby używania balsamu po prysznicu. Antyperspirant również jest dobrym produktem - zapach utrzymuje się przez cały dzień, a produkt skutecznie chroni przed poceniem. Myślę, że po zakończeniu testowania, będę dalej używać produktów Sanex.

Antyperspirant DERMO 7IN1 PROTEKTOR spełnił moje wymagania. Prowadzę dość intensywny tryb życia i zmagałam się z podwyższoną potliwością . Kuleczka z formułą 7w1 zapewniła mi 100% komfort . Osobiście przetestowałam żel do ciała Sanex DERMO PRO-HYDRATE. Żel został opracowany specjalnie dla bardzo suchej skóry . Został wzbogacony dermo olejkami i pomógł mojej skórze zapewnić jej naturalna równowagę nawilżenia i pozostawia ja mięciutką , zdrową i nawilżoną . Jestem bardzo zadowolona z produktu i mogę go polecić w 100% dla osób które tak jak ja mają ten sam typ skóry -czyli bardzo sucha . SUPER PRODUKTY !!! POLECAM !!

Gość gość
Jestem maklerem nieruchomosci i codzinnie muszę być lux ubrany, nienagannie pachnieć i po prostu robić wrażenie. Nie wiecie co to znaczy dla takiego człowieka nadmierne pocenie, koła pod pachami, lub zapach potu wymieszany z jakimis blokerami..... Szukałem pomocy wszędzie i naprawdę wiele rzeczy wypróbowałem na pocenie. Moge wam doradzić super sposób, jak pozbyć się potu i zapachu. Electro Antiperspirant potrafi zatrzymać pocenie gdziekolwiek na ciele. On jedyny mi pomógł. Na pocenie nie używam już żadnej chemii Electro Antiperspirant mi bardzo pomógł w życiu. polecam electroantiperspirant.pl