Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieniądze oczywiście

Polecane posty

Gość gość

Ile pieniędzy zostaje wam na życie Po opłaceniu rachunków związanych z mieszkaniem, żłobka, przedszkola? Rodzina 2 plus 1. Nam będzie zostawało jakieś 2500 zl. Ale w tym musimy uwzględnić paliwo do jednego samochodu.. Teraz zyje nam się lepiej no ale musimy isc na stację, długi temat.

Gość gość
Mi po opłatach zostaje 1200 zł...:-( 4 osoby Bida z nędza... Ale nawet rodzinne mi się nie należy, bo mam za dużo. Razem wszystkiego 4000. Po opłaceniu czynszu, wody, prądu, mediów, raty kredytu mieszkaniowego, opłat związanych z dojazdem do pracy, właśnie tyle mam.

Gość gość autorkaaa
Omg :( Kupujecie w ogole jakieś ubrania, chodzicie na obiad gdzies, na pizzę chociaz? :( No ja niestety muszę opuścic mieszkanie, w ktorym oplaty wynoszą mnie niewiele i musze isc na stancję. A raczej CHCĘ bo spokoj mojej rodziny jest dla mnie mega ważny. I tak myślę czy 2500 będzie ok

Gość gość
No, głównie w ciucholandach.. Nie, nie stolujemy się na mieście, a pizzę zamawiamy z okazji urodzin. Oboje pracujemy, nie korzystam z pomocy Mopsu, żadnych dopłat do przedszkola czy obiadów czy książek. Ech... No samo życie...

Gość gość
Jabpo oplatach mam 700 zl

Gość gość
Jakbym zrezygnowała z przyjemności, to zostawałaby mi połowa pensji.