Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich tu trzeba używać znaków

Polecane posty

Gość gość

By treść, nie uznana była za spam?

Gość gość
Musisz pisać alfabetem Morse'a, litery same się zbuforują :-)

Gość gość
Mamy się modełłe ;) Sucha pipo. Jeszcze nie czyścisz męskich toalet, tylko zgrywasz tu panią sytuacji, o się k****a szybko zmieni. Podawać chuuje maila do admina. Na szybkości a nie obcinacie tego posta z niedowierzaniem. Przegrywacie tu od rana do wieczora, to chyba się orientujecie, czy tylko żyjecie z dosrywania userom?

Gość gość
Targaj maleńka moją wielką bagietę :-D

Gość gość
gość dziś Wypierrdalaj, z mojego tematu, bo jesteś mało zabawny a ja nie będę ukrywał jestem dość wymagający jeśli chodzi o adwersarzy. Z tym tanim przytupem, to startuj w zawodach tanecznych w remizie a nie mi tu na temat błoto nanosisz.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
gość dziś Ojej, kto by pomyślał że z ciebie taki topograf. ;) Przydasz się kiedy indziej. Dla wprawy znajdź mi na mapie, podpowiem Polski, Kalisz, pochwal się że ci się udało a wymyślimy dla ciebie jakąś sprawność. Ja się pytam o "mejla" do samego admina a nie czy ktoś ma problemy z zawiązaniem sznurówek.

Gość gość
Już temat poleciał? Za śliski na wasze skorupki.

Gość gość
ten od Namysłowa jest ograniczony tylko i wyłącznie do tego miasta. to owieczka, tak niestety juz ma, znowu lekow nie wziela, do sieci udalo jej sie dorwac, pewnie za dobre sprawowanie, i uczepila sie tego akurat miasta, jak ja zamkna znowu i leki wpakuja to za 4-5 miesiecy wroci z jakims innym tematem :O a co do spamu to jeszcze nie bardzo rozgryzlam ten system. czasami wystarczy skrocenie wypowiedzi, czasami przerwa w zdaniu, albo najlepiej jakies znaki interpunkcyjne w srodku wyrazu (tak dziala, kiedy pisalam np. tytuly gier, trzeba bylo poprzerywac je bezsensownym ciagiem znakow by wypowiedz przeszla), czasami trzeba omijac konkretnych slow np tego portalu ;)

Gość gość
Przepraszam jak nie wiem co. Tak bowiem rzadko zakładam tematy. że zapomniałem przełączyć na f8 :( Wszelkie wyzwiska są aktualne, ale większości tu nie dotyczą. Mój błąd, to nie było dla Waszych oczu, ale skorzystam z sytuacji i pozdrowię Żmija i chociaż pewnie chciałby coś wypić i pogadać, ale z tym swoim bełkotem niedorosłego profesorka, znów będzie płakał :( Nie tu oczywiście. Tu ma hotele i prostytutki u boku. W innym wymiarze sprząta po sobie, po koncertowej tyrce, chyba że ma jakąś, która mu przepierze te zmoczone gacie z draską. x Mnie tu nie było ;) 🖐️