Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za choroba?

Polecane posty

Gość gość

Od koło h. 15-16-stej boli mnie głowa, ból się nasila gdy chodzę. Pół h. Temu spuchła mi chyba delikatnie szyja z lewej strony i chcę wymiotować (co już niestety zrobiłem) Jestem mężczyzną w średnim wieku a piszę o tej h. Ponieważ nie daje mi spokoju świadomość iż coś mi jest. Czy ktoś wie co może mi być?

Gość gość
Pewnie umierasz... W końcu jesteś facetem ;-P nie mam pewności jaka to choroba, ale jestem pewna, że kostucha już czeka i zaciera ręce na Ciebie. Ehhh, będziemy tęsknić ;-)

Gość gość
A tak serio- ból się nasila, bo z reguły się nasila jak człowiek się rusza, mnie czasami cały dzień boli głowa, ale najmniej jak leżę grzecznie i oczy mam zamknięte. "spuchła mi chyba delikatnie szyja z lewej strony" chyba? Jak CHYBA Ci spuchła to możesz potraktować to jako swój wymysł i nadwrażliwość, którą mogę stwierdzić u Ciebie przez Internet ;-) za sam fakt, że chciało Ci się tu o tym pisać. Wymioty? Może ciąża? ;-P Żarcik żarcik ;-) mnie osobiście przy mocnym bólu głowy często ciąga na wymioty i często wymiotuję. Czasami też zdarza mi się, że boli mnie głowa od konkretnego jedzenia, np. od dużej ilości czosnku. A zatem - jako Twój doradca internetowy - wyrokuję, że masz małą migrenę albo strułeś się jakimś żarciem. Będziesz żył, możesz iść spać ;-) Poważnie, piszę z życzliwością.

Gość gość
umarłeś? :-P