Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż kiepski w łóżku

Polecane posty

Gość gość
Do 09:09 - problem w tym,że on sie obraza jak ja cokolwiek sugeruję... :( czy przed czy po finishu ...

Gość gość
facet jest zdecydowanie dla ciebie za stary. Najlepiej jest spotykać się z kimś w tym samym wieku lub młodszym, bo mężczyźni z wiekiem strasznie dziadzieją

Gość Gothic
Trzeba było związać się z kimś w twoim wieku. A jak już wzięłaś gościa 10 lat starszego, to trzeba było wybrać szczupłego, wysportowanego. Bo tacy mogą wiele i chcą wiele. Najgorzej jeżeli jakaś laska bierze "misia" z dużym brzuszkiem, któremu zazwyczaj przestaje regularnie stawać właśnie koło 30-tki.

Gość gość
No mam misia ... :( ehh .. Jakoś dziwnie czuję się na straconej pozycji :(:(

Gość gość
posłuchaj mojej rady .. Jądra po wystrzale są puste .. Dlatego normalny facet nie jest w stanie dalej kontynuyować seksu .. Plemniki są produkowane nawet 24 godziny ... Uświadom sobie, że nie ma kolesi , którzy mogliby robic to 10 razy dziennie Ponieważ z pustymi jajami w których nie ma plemników seks nie jest możliwy ..

Gość Gothic
Jak byś wziąła szczupłego, to był by jak zwierzę do 40-tki. "Miś" po 30-tce jest już przeterminowany.

Będę ostry. Facet albo: 1. jest półgłówkiem albo 2. nie kocha Cię albo z jakiegoś powodu stracił zainteresowanie Tobą. Chyba zgodzisz się ze mną, że tylko ktoś mało inteligentny nie domyśli się, że kobieta również potrzebuje satysfakcji z seksu, zwłaszcza, gdy ta kobieta wprost o tym mówi. No i jak sądzę również zgodzisz się w następującej kwestii: kiedy kogoś kochamy, zależy nam na samopoczuciu tej osoby. Zwykle nie musi ona mówić nam o tym, że coś jest nie tak, bo jesteśmy wyczuleni na jej nastroje i ich nie ignorujemy. Z tego, co napisałaś w kolejnych (tzn. nie w pierwszym) postach, wynika, że Twój mąż niekoniecznie jest kiepski w łóżku, a po prostu w ogóle nie stara się, by sprawić Ci przyjemność i egoistycznie myśli tylko o swojej wygodzie.

Gość gość
To chyba zostaje mi zainwestować w siłownię dla niego ... :( czuję się mało potrzebna :( . A co do sexu,to wiem,że po finishu jest senny ale czy po,czy przed to tak samo to wygląda... Nie mogę zasugerować,że bym coś chciala bo jest obraza majestatu i koniec wszystkiego.

Gość gość
To jak mnie nie kocha to po co mi mówi,że kocha :(

Gość Gothic
Siłowanie to zdecydowanie dobry pomysł. Powinien zrzucić brzuszek i wtedy wszystko będzie OK.

gość dziś - Przeczytaj pierwszego posta. Język po seksie też mu zwija się w trąbkę i chowa we wnętrzu jamy ustnej? :P "Jądra po wystrzale są puste .. Dlatego normalny facet nie jest w stanie dalej kontynuyować seksu ..." - wobec tego znam mnóstwo nienormalnych facetów :o W tym po 30-tce :o Poza tym informuję Cię, że możliwość uprawiania seksu nie zależy od plemników. Pozbawieni jąder kastraci m o g l i uprawiać seks. :P

Gość gość
Wychodząc na ulicę sama nie mogę zakładać mini bo jest zazdrość mam wrażenie,że stałam sie elementem własności... :(

Gość gość
Już nie mam siły na to :( dbam o siebie,jestem szczupła,ćwiczę,potrafię się sexownie ubrać w szpilki i wdzianko ale co z tego ... A moze on woli grubsze ... Ostatnio jego ojciec mi pocisnal że powinnam przytyć z 5 kg (teść też miś) to moze mu się pożalił,że mu nie odpowiada moja zgrabna figura ... :(

Gość gość
no coz autorko widocznie ma male potrzeby. a po ciąży się nie zmienilas? nie wiem czy jesteś w stanie cos z tym zrobić. co wy za bzdury piszecie ze facet po 30 jest zdziadzialy? to chyba wasi. Mój ma 32 lata i nic mu nie mam do zarzucenia.

Gość gość
jasne autorko jeszcze się zapuść bo teść stwierdził ze jesteś za chuda :(

Gość gość
Ja próbuję ale z nim nie idzie rozmawiać o jakichkolwiek problemach NASZYCH. Nie zamierzam się zapuszczać dobrze czuję się w sobie taka jaka jestem i nie przytyje nawet kg żeby sam Obama przyleciał... Nie jestem anorektyczką,ani też pulpetem.Po ciąży? Wróciłam z wagą sprzed ciąży a podejście mam to samo.

Gość gość
moja matka to k***a a jej rodzina wrogowie jestem sierota co za s*******ny nawet mnie te k***y wysluchac nie chca 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Moim zdaniem Twój facet mimo poważnego wieku jest niedojrzały i do związku się nie nadaje. Sama nie jesteś w stanie go naprawić, więc pozostają Ci następujące wyjścia: 1. zacisnąć zęby i męczyć się dalej - może kiedyś dojrzeje 2. zdecydować, że o ile w krótkim czasie nic nie ulegnie zmianie, kończysz ten bezwartościowy, nie satysfakcjonujący związek. Wtedy masz następujące możliwości: a. facet przemyśli swoje postępowanie i zacznie się w końcu starać b. nie będzie chciało mu się pracować nad relacją nawet w tej sytuacji - nic z tego nie będzie.

Gość gość
Może dojrzeje ehh :( a może jakiś specjalista ...

Gość gość
Nie sztuką jest skoczyć w bok,ja na razie próbuję ratować to nim się wszystko rozpadnie ale już mi się pomysły kończą

Gość gość
Ten MIŚ aż takie ma znaczenie ? taki wpływ ?

Gość gość
Sama juz nie wiem :(

Gość gość
co to za star**** wziełaś

Gość gość
Bez przesady,że stary...

Gość gość
ale buraka sobie wzięłaś :o :D

Gość gość
Ehh :(