Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maxis123

Problem z nowo poznana dziewczyną.

Polecane posty

Gość Maxis123

Witam Drogie Panie. Kieruję pytanie głównie do was ale pomoc panów również będzie nieoceniona. Sprawa ma się następująco, jakiś miesiąc temu poznałem świetna dziewczynę (było to na urodzinach mojego przyjaciela). Inteligentna, zabawna, śliczna i te oczy. Nie czekałem długo. Następnego dnia zaprosiłem ją na kawę. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy i było super. Później tydzień przerwy to znaczy obje mamy dużo spraw na głowie ale pisaliśmy ze sobą. G*****e to ja rozpoczynałem rozmowę ale jej również się zdarzyło (średnio 1 na 3 razy :) ) Następnie zaprosiłem ją na spacer i znowu było super. Później przyszły święta Wielkanoce, pisaliśmy do siebie codziennie całymi wieczorami. Już myslałem że jest super, bo naprawdę polubiłem tą dziewczynę. W zeszłą sobotę zabrałem ją do Zoo i znowu dużo śmiechu , gadania itd. No i tu zaczyna się problem wieczorem w niedzielę napisałem do nie ale zbyła mi w kliku wiadomościach to sobie pomyślałem OK może nie ma czasu, w poniedziałek nic nie pisałem ale we wtorek powtórzyła się historia z niedzieli. Od tego czasu nic nie pisałem i ona też. Dodam że z 5 ostatnich razy to ja rozpoczynałem rozmowę i teraz jest mi trochę głupio do niej pisać pierwszy ale boję się że ona już nie napisze. Bardzo mi zależy na tej dziewczynie i nie wiem czy zapytać jej czy jest na mnie zła i w ogóle. Mam nadzieję że otrzymam tu jakąś pomoc.

Gość gość
Może ma kilku takich jak ty "do wyboru" i prowadzi castingi to popularne teraz.

Gość gość
Na pewno ma innego na oku 🖐️

Gość gwoli wyjasnienia
Na ogol jest tak, ze jesli dziewczyna idzie na dystans (obojetnie z jakiego powodu) to nie chce zadnej blizszej relacji. Inaczej by sie tez starala. Moze zauwazyla, ze sie powoli wkrecasz, a nie chce cie oszukiwac bo sama nie jest zainteresowana. Oczywiscie nie wiem czy tak jest ale jest to dla mnie najbardziej prawdopodobne. Zaraz powiesz, ale przeciez te spotkania byly takie fajne. Pamietaj, ze mozesz pisac tylko o swoim odbiorze. Masz dwa wyjscia, albo poczekac czy ona sama sie odezwie albo zaproponuj jej spotkanie i z nia porozmawiaj. Najgorzej to bawic sie w kotka i myszke.

Gość roksana92
Również uważam, że nie ma innego na oku.

Gość Maxis123
Nie wydaje mi się żeby prowadziła jakiś kasting. Jest raczej cicha i woli większość czasu spędzać w domu z rodziną lub w akademiku oglądając filmy :)

Gość gość
Może tylko ci się "nie wydaje", może mieć wielu kolegów w których widzi potencjalnego chłopaka i sobie robi przebiórkę.

Gość gwoli wyjasnienia
Jesli faktycznie woli spedzac czas sama w akademiku albo byc z rodzina niz z toba, to mowi samo za siebie. Rozumiesz?