Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligencja i wrażliwość, dwie cechy najbardziej dyskwalifikujące każdego facet

Polecane posty

Gość gość

a w relacjach z kobietami. Jeśli ktoś ma miks tych dwóch cech to porażka. Kobiety najsilniej pogardzają tego typu facetami. Co będzie jej jakieś smęty p*dolił. "Facet to ma być facet". Czyli przystojny, wysoki cwaniak, posługujący się monosylabami, tanimi sucharami i wgapiający w dekolt ze stojącym fiootem.

Gość gość
zapomniałeś napisać o włoskach do góry, k*****, co za smęty p********z

Gość gość
Ale ty nie jesteś ani inteligentny, ani wrażliwy, w gruncie rzeczy agresję i sposób zachowania masz jak ci faceci, więc o co ci chodzi?

Gość gość
Ja jestem bardzo wrażliwy. Jestem HSP. Mam inteligencję analityczną, ale z matmy jestem słaby. Tworzę poezję, mam inteligencję również refleksyjną, świetną spostrzegawczość, gust artystyczny, literacki. Interesuje się filozofią, historią, i kobiety nie lecą na mnie. Czyli coś w tym jest. Nie stawiam sobie włosków na żel, ani nie chodzę na dyskoteki, bo to nie dla mnie. Jestem introwertykiem.

Gość gość
10:46 Szkoda czasu, one i tak ci udowodnią, że przygłup z klubu, amant, drechol, albo inny pacan jest inteligentniejszy niż ty i znajdą na to argumenty w najgłębszych czeluściach doopy, choćbyś miał 10 doktoratów, 20 patentów, był szefem mensy to i tak nie jesteś inteligentny, za to amant z klubu, z włoskami na żel jest, bo udało mu się w 1998 poprawnie sklecić zdanie, co wszystkie kobiety będą z westchnieniami wspominały jeszcze przez dziesięciolecia.

Gość gość
Nie jesteś HSP, bo ludzie z HSP nie zachowują się tak wobec odmiennych ludzi, nawet jeśli im nie odpowiadają. Nie wyobrażam sobie wrażliwej osoby tak się zachowującej, ja sama jestem bardzo wrażliwa i nie potrafię zrozumieć wielu osób, ale to nie oznacza, że mam się tak zachowywać. Po prostu je pomijam, ignoruję

Gość gość
"Nie jesteś HSP, bo ludzie z HSP nie zachowują się tak wobec odmiennych ludzi," Do kogo to było ? Jestem HSP, bo robiłem sobie test na HSP. Od zawsze byłem nadwrażliwy. . HSP może być również s*********m, ponieważ okoliczności życia mocniej wpływają na takie osoby. Więc osoba HSP, może również się zachowywać jak ostatni cham.

Gość gość
11:05 No właśnie, jak można się tak zachowywać? Co w tym złego, że kobiety puszczają się po klubach z kryminalistami, roochaczami, albo za granicą z terrorystami, ciapakami, nosicielami HIV. Co w tym złego, że rozmnażają się z agresywnymi, wyzutymi z wrażliwości, tępymi cwaniakami? Przecież każdy ma prawo do szczęścia. To, że urodzą miliony idiotów, dresów, patusów po zaciążeniu to wcale jeszcze nie oznacza, że stanie się coś złego. W końcu świat potrzebuje prawdziwych mężczyzn, którzy będą traktować kobiety jak wory na spermę, popełniać przestępstwa, oblewać podstawówkę, ćpać, bić tych, którzy się uczą? Kobieta też ma prawo do szczęścia i chemii. Odwal się człowieku od nich.

Gość gość
Hitler nie lubił Żydów, sądził, że bezczeszczą rasę ludzką i tak dalej. To wymordował kilka milionów. Widzę tu pewne podobieństwo...

Gość gość
Co z testów, skoro np. mnie, nadwrażliwca, odrzucasz już na wstępie twoim jadem i złością i zakładaniem miliona wątków o tym samym? Przez swój fanatyzm jesteś do d**y, a nie przez braku żelu na włoskach.Jakbyś był normalny, nie miałbyś takich problemów. Ah, apropos, w życiu nie jest tak, że ktoś będzie przed tobą klękał, bo tobie tak się umyśliło, a kobiety rzadko podrywają facetów same.

Gość gość
11:12 Ja też. Biedni ci roochacze, patosy i cwaniaki. Co oni złego zrobili, że koleś na nich nastaje? Przecież oni chcą sobie tylko, jak każdy przyzwoity człowiek potrzeć kootasa o laskę, zostawić ją i pośmiać się z kolegami, powciągać koks, pobić kogoś, zarazić HIVem, zarobić na lewych interesach. Też mi wielkie rzeczy. To niewinni ludzie! Odwalcie się od nich. Nie rozumiecie, że to jest prawdziwe uczucie? Że kobiety też czują? Wy źli zbrodniarze.

Gość gość
Jesteś psycholem, nikim więcej. Co ci do cudzego życia? Ludzie zawsze będą jacy byli, są głupsi, mądrzejsi, etc. A jak się interesujesz dziuniami, które lecą na dyskotekowców, no to chyba też o tobie świadczy, nie? Idź do filharmonii, teatru, może tam spotkasz mnie, a cię naprostuję :P

Gość gość
11:16 No właśnie. Wymordowalibyście biednych dresów, modeli i żelusiów. Jak można tak życzyć komuś śmierci? Obyście zginęli w męczarniach brzydkie, niskie, biedne, c***owate prawiki.

Gość gość
Tyle że tych "roochaczy" nie jest tak wielu jak się w twej główce uroiło. Jest więcej ludzi przeciętnych, którzy się hajtają, mają dzieciaki i jeżdżą Oplem do pracy i zdarzają im się wakacje w Turcji. To dopiero potworne!

Gość gość
11:20 No, hajtają się z kobietami przeważnie zaliczonymi już i do końca życia oddanymi tej niewielkiej garstce roochaczy, ciapaków i degeneratów.

Gość gość
Nie obrzucam cię niczym. Nie jestem autorem wątku. Co nie znaczy, ze w niektórych wątkach, nie zgadzam się z założycielem tematu Jestem człowiekiem empatycznym, wrażliwym na sztukę, sam tworzę poezję, piszę pamiętniki, dzienniki. Swoje przemyślenia zapisuję w zeszycie. Jestem bardzo wrażliwy na kobiety, tak samo na ich wdzięki, mimo, że nie miałem nigdy u nich powodzenia, to nie czuje do nich nienawiści. Nie mam nic do homoseksualistów, ludzi o innym typie skóry. Ale ludzi ogólnie jako w sobie nie lubię, bo dobrze wiem, jacy potrafią być, co nie oznacza, że nie mam w sobie sporej empatii.

Gość gość
Moja pierwsza miłość to był prawdziwy romantyk bez nałogów - po prostu ideał. Dopóki się nie zaczął znęcać nade mną psychicznie za wszystkie swoje niepowodzenia i konflikty ze swoim ojcem. Tak - taki człowiek to czysty skarb :/

Gość gość
Zauważyłam, że najbardziej empatyczne prawiki na tym forum spędzają całe dnie wyzywając kobiety od ku/rew, facetów, którzy mają jakiś kontakt z kobietami od "roochaczy" i wszyscy oprócz nich to obrzydliwe dresy. Empatia, kultura, wrażliwość, takt, pełna klasa po prostu.

Gość gość
11:25 Hahahaha. Prawdziwy romantyk i ideał. Wielu kobiet pierwszą miłością był ideał, porządny, inteligentny ułożony, tylko się potem okazało, że ma dziecko, albo roochał ch*j wie ile na boku, albo jest nałogowcem, przestępcą. Tylko, że jak jest wzrościk to jest jednocześnie zaślepienie na prawdę. Każdy przystojny to ideał.

Gość gość
11:27 A jak mamy ich nazywać, skoro warto nazywać rzeczy po imieniu? Kobiet się prawie nie uświadcza tam, gdzie nie ma takich przystojnych półgłówków. Więc z kim mogą się j*bać?

Gość gość
"Zauważyłam, że najbardziej empatyczne prawiki na tym forum spędzają całe dnie wyzywając kobiety od ku/rew, facetów, którzy mają jakiś kontakt z kobietami od "roochaczy" i wszyscy oprócz nich to obrzydliwe dresy. Empatia, kultura, wrażliwość, takt, pełna klasa po prostu." xxx Widocznie sama w głębi pogardzasz prawikami, a masz się za tak wrażliwą kobietę. Zresztą to nie ja tak zakładam te tematy i nie obrzucam kobiet. Ale również kontratakuje, kiedy czuje się obrażonym przez różne niewiasty.

Gość gość
Dziewczyny, które interesują się takimi typami jak opisałes, same są równie "inteligentne" jak oni. Co z tego, że taka by się Tobą zainteresowała, jakbyś jej pewnie nie chciał, bo nie mielibyscie nawet o czym rozmawiać. Po co Ci takie dziewczyny, nie rozumiem.

Gość gość
11:31 Jesteś tak obyty w świecie, jak babcia w necie. :)

Gość gość
Naucz się czytać, tam było napisane ODRZUCASZ.

Gość gość
Będąc sam wrażliwym i inteligentnym chcesz dziewczynę, która tylko umie gadać o tym, co było w ostatnim odcinku serialu? To nie ma najmniejszych szans przetrwania, ludzie przeważnie dobierają się poziomem inteligencji

Gość gość
11:33 Nawet kobiety wybitnie inteligentne odczuwają przemożny zew c**y, pchający ich w objęcia przystojnych, bezrefleksyjnych, niewrażliwych półgłówków.

Gość gość
Nie uważam się za wrażliwą. Wręcz przeciwnie, jestem bardzo zimną osobą. I owszem, pogardzam wami bardzo. Sama kiedyś byłam no-lifem, spędzając życie w czterech ścianach i nienawidząc mężczyzn za to, że nie interesowali się mną nic a nic... Potem do mnie dotarło, że troszkę ciężko, żeby się mną zainteresowali, jeśli nie wychodzę z domu i jestem nieco zaniedbana. Wzięłam się za siebie, zaczęłam wychodzić, bawić się, schudłam, robię przysiady... ;) Dopiero teraz widzę, jakie żałosne zwierzątko w klatce ze mnie było. I teraz widzę to samo w prawikach forumowych. :)

Gość gość
"Widocznie sama w głębi pogardzasz prawikami, a masz się za tak wrażliwą kobietę." xxx Każda tutaj napisze, że jest inna, ale są za głupie, żeby zamaskować w postach swoją pogardę do facetów, będących przeciwieństwem ich kochanych, klubowych degeneratów, czyli wrażliwców, inteligentnych, którzy są prawiczkami dlatego, że kobiety gardzą tymi cechami.

Gość gość
O lol, a masz jakies argumenty potwierdzające tą tezę? Coś mi się roi, że dla ciebie te WYBITNIE INTELIGENTNE... to po prostu ładne laski, które cię nie chciały :D :D nie znam ani jednej dojrzałej dziewczyny z klasą w wieku powyzej 21 lat, która byłaby związana z jakimś dresem. JA sama uważam się za kobietę z klasą i wiesz, ilu idiotów do mnie zarywało? Naprawdę myślisz, że jakiemukolwiek uległam? Mam swoje wymagania, wiem, kogo szukam i z kim będę kompatybilna, i tyle. Nie traktuj kobiet jak idiotek