Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligencja i wrażliwość, dwie cechy najbardziej dyskwalifikujące każdego facet

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To ty chyba nie słyszałeś, synku o sytuacjach, kiedy facet po zaobrączkowaniu, czyli założeniu smyczy zaczyna kontrolować swoją własność, a jeszcze jak ma układy, to koledzy policjanci przyjadą wezwani do awantury, uśmiechną się do kobity z podbitym okiem i pojadą. Do tego rodzina jakże empatycznie wmawia kobiecie, że zmyśla, bo taki cudowny facet jej się trafił, więc niech nie narzeka, bo taką mamy kulturę, że sprzeczki ze skutkiem śmiertelnym się zdarzają i są normą. Ale to raczej jest w sytuacji, kiedy on ma przewagę finansową i pozycję. Ale żeby nie było, przemoc domowa wobec facetów też się zdarza, dlatego ci wrażliwi mają gorzej, bo kobieta ich leje, takie życie, nic nie zrobisz.

Gość gość
"Haha, właśnie dostałem ataku śmiechu, bo zaczęliście pisać o jakiejś poezji, sztuce. I wyobraziłem sobie typowy scenariusz, jak kobieta gada gdzieś tam o obrazach, sztuce, a taki typowy patos podchodzi i mówi dobra, przestańcie p*dolić...Bierze ją za włosy i idzie roochać. Taki jest klasyczny przebieg tego wszystkiego." Haha :D Chodziłem rok temu na siłownię, to często słuchałem jakiś rozmów kolesi o pierdołach. Trudno było się z nimi dogadać i porozumieć.

Gość gość
gość dziś Przestań pierdolić i nadstaw jelito swojej Pani, uległy kundlu! Tak się traktuje facetów naiwniaku!

Gość gość
Fachowcy również nie zawsze potrafią określić daną sztukę. Również było wielu malarzy, których dzieła uważane były za kicze, a z czasem urosły do miana kultu. Np Van Gogh. Samo już tworzenie, interesowanie się sztuką, świetny gust, zainteresowania różnymi dziedzinami nauki, mówi sporo o człowieku, jego wrażliwości, inteligencji. xx Ale Van Gogh raczej nieczęsto sie zdarza :), pomijam, ze jako partner , ze wzgledu na swoja psychike, najlepszy by nie był. Ale oczywiscie, im bardziej wszechstronne zainteresowania, tym lepiej. Z tym, ze niestety jest wielu pozerów, mówiacych często gładko a mętnie na tematy z zakresu sztuki czy literatury , tylko dlatego,ze sa akurat na fali , używa przy tym pretensjonalnego słownictwa, niektore panienki sia zreszta na to łapią :) . Szczerze mówiac, uważam, ze jesli facet jest naprawdę inteligentny, potrafi być również skuteczny w zdobywaniu dziewczyn ( bo inteligencja polega na radzeniu sobie w kazdej sytuacji) :) .

Gość gość
12:15 No straszne, i dziwnym przypadkiem ciągle wam się trafiają takie złe świry, bo przecież normalnych facetów, którzy by was szanowali nie ma. Po prostu to nie jest tak, że lecicie na patosów, tylko czysty przypadek sprawia, że lądujecie takimi w łóżku, albo w małżeństwie.

Gość gość
A nie przyszło ci do głowy, że jest wielu s*******i na ziemi po prostu? Ty byś był idealny do zwiazku? Wyzywać potrafisz, już masz jedną negatywną cechę

Gość gość
gość dziś Ty serio żyjesz w jakimś idealnym świecie, jeśli nie wiesz, że mamy taką kulturę i wychowuje się nas tak, że facet dominuje, a na przemoc przymyka się oko :D I znajdź w mojej wypowiedzi cokolwiek, co wskazuje, że to dzieje się zawsze. Dziwnym trafem nie skomentowałeś też przemocy wobec mężczyzn :) Czyżby wyparcie osobistej sytuacji?

Gość gość
Jedyna rada to rżnięcie tych uległych kundli dildosem, aż przestaną się stawiać!

Gość gość
ok chłopcze to co masz do zaoferowania w związku przy tej swojej nadwrazliwości? co mozesz dać kobiecie, w czym ja wesprzeć, co mozesz zapewnić swoim dzieciom- nie chodzi o wsparcie finansowe, ale przychodzi do ciebie kobieta , mówi ok podobasz mi sie twórzmy związek- co jej dasz w tym związku

Gość gość
gość dziś Da jej wyzywanie ludzi, których uważa za gorszych od swojej nadinteligencji i nadczłowieczeństwa :D

Gość gość
A czy według was nadwrażliwiec nadaje się na uległego psiaka ?

Gość gość
A czy według was nadwrażliwiec nadaje się na uległego psiaka ? nie, ale rozumiem, ze mało jest amatorów nadwrazliwców niezaleznie od płci. to męka w normalnym zyciu kiedy trzeba się zmagać z różnymi problemami. a taka osoba nie pomoże ci ich rozwiazywać, tylko będzie sie załamywać. Trzeba zyć w ciągłym skupieniu na niej i jej potrzebach, uważać co sie mówi zeby przypadkiem nie urazić, tego nie zrobi bo nie, tam nie pójdzie bo nie, tego nie lubi bo chyba krzywo popatrzył. To ż to męka i opieka jak nad małym dzieckiem. Faceci też by nie chcieli dziewczyn ciągle oscylujacych między załamaniem a fochem, za które trzeba wszystko robić i o wszystkim decydowac i które wymuszałyby ciagłe obskakiwanie i dostosowywanie sie do swoich humorów

Gość gość
ja bym w ogole tego nie chciala robic to beznadzieja 444 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
12:29 Kobieta też nie ma nic do zaoferowania poza seksem, zmartwieniami i roszczeniami. Seks to i każdy normalny facet potrafi zaoferować bez przysparzania zmartwień i roszczeń, więc już więcej niż każda kobieta.

Gość gość
Ulegli to często ponoć nadwrażliwcy, chodzi mi tutaj o upodobania do uległości względem kobiet. FEMDOM/BDSM.

Gość gość
12:20 Przepraszam, faktycznie nie dzieje się to zawsze. Na 300 wyroochanych lasek 299 jest wyroochanych przez patusów, przystojniaków, idiotów, a jedna przez normalnego. To faktycznie ratuje nasz gatunek w dalszej perspektywie.

Gość gość
A Markiz de Sade? Był inteligentnym i brzydkim pisarzem, a był w łóżku prawie z każdą kobietą z wyższych sfer ze swojej okolicy.

Gość gość
A Markiz de Sade? Był inteligentnym i brzydkim pisarzem, a był w łóżku prawie z każdą kobietą z wyższych sfer ze swojej okolicy. xxxx Bo był bogaty. Bogactwo przyciągało do niego kobiety. A pisarzem był ogólnie po 40 stce.

Gość gość
2:29 Kobieta też nie ma nic do zaoferowania poza seksem, zmartwieniami i roszczeniami. Seks to i każdy normalny facet potrafi zaoferować bez przysparzania zmartwień i roszczeń, więc już więcej niż każda kobieta. no ale skoro kobieta nie ma nic do zaoferowania to po co ten płacz ze żadna nie chce , powinna być radość ze nie mam kłopotu, niech inni się męczą. Więc chyba maja skoro tak skamle latami na forum ze wszyscy maja a on nie

Gość gość
KOMEDIA NORMALNIE KOMEDIA Wszyscy co tu piszą inteligencją i wrażliwością nie grzeszą.

Gość gość
nonie wiem synku , nie wiem, ja mam w pracy brzydkiego kolegę, bogaty tez nie jest, ale jest tak inteligentny, że jak zaczyna mówić to laski same dra majty przez głowę. Wiem, bo gadamy o tym i sama mam mokro jak idę z nim pogadac

Gość gość
gość dziś Dziecko drogie, jeśli wydaje ci się, że kobieta jest stroną bierną, to jesteś bardzo biedny. Kobiety lubią zaliczać frajerów, bo w życiu chodzi o egoizm i własne potrzeby, przyzwyczaj się, bo nie jedna cię zerżnie i zostawi.

Gość gość
Prawiczki kafeteryjne naprawdę nie mają zielonego pojęcia o prawdziwym świecie, związkach i kobietach. :O Też nie miałam, jak spędzałam czas w domu. :O Świry.

Gość gość
Napisała, wrażliwa kobieta HSP :D

Gość gość
Żałośni jesteście do bólu. :O Z jednej strony nienawidzicie wymyślonych przez siebie "roochaczy" (obleśne określenie, tak nawiasem), a z drugiej zazdrościcie im jak cholera. :O Dodatkowo uznajecie się za wrażliwych, biednych, empatycznych inteligencików, którym kobiety wyrządzają ogromną krzywdę, bo mają was za nic. Nie dociera do debili, że najlepszy jest złoty środek, a nie ich bzdurne wyobrażenia.

Gość gość
13:17 Mamy się upodabniać do debili, roochaczy? Zacząć łazić po klubach, imprezach, siłowniach, szarpać się z bydłem, bo wy macie fanaberie?

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem i nie zazdroszczę *****czom, bo do seksu mnie tak nie ciągnie. Mam już swoje lata.

Gość gość
Po co się upodabniać do kogokolwiek, cwelu? Gdybym miała do wyboru twojego wymyślonego "roochacza" i ciebie, to bym doszyła sobie fiuta, wyroochała was obu w doopska i potem kopnęła równo po pośladach. Brzydko napisane, ale takie mam zdanie i o tobie i o twoim ukochanym "dresiarzu". Zamiast wymyślać, tępy fucie, "roochaczy", to może przestań być takim sku/rwysynem najpierw i przestań wyzywać kobiety od ku/rew? I pozdrów mamusię!

Gość gość
Swój do swego ciagnie . Napakowany dres podoba sie opalonej blondi z tipsami. Jesli autor tak sie żali na kobiety, to znaczy , ze trwa w nieciekawym ( w kazdym razie dla siebie) środowisku. Towarzystwo kazdy sobie sam dobiera. Zamiast narzekać, rozejrzyj sie, ludzi są rózni. Gdyby było tak żle, to wszyscy wielcy tego świata, twórcy i uczeni , umieraliby w starokawalerstwie.

Gość gość
gość dziś Po co się upodabniać do kogokolwiek, cwelu? Gdybym miała do wyboru twojego wymyślonego "roochacza" i ciebie, to bym doszyła sobie fiuta, wyroochała was obu w doopska i potem kopnęła równo po pośladach. Brzydko napisane, ale takie mam zdanie i o tobie i o twoim ukochanym "dresiarzu". Zamiast wymyślać, tępy fucie, "roochaczy", to może przestań być takim sku/rwysynem najpierw i przestań wyzywać kobiety od ku/rew? I pozdrów mamusię! xxx to ty jesteś tą wrażliwą kobietą ?