Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligencja i wrażliwość, dwie cechy najbardziej dyskwalifikujące każdego facet

Polecane posty

Gość gość
Dodam, że tym fiutem doszytym, urwanym od innego prawiczka-debila, wyp/ierdoliłabym cię tak, że krew tryskałaby ze środka. Bo na to zasługujesz za reprezentowany mizoginizm. Żałosne żywe odchody. :O

Gość gość
13:23 Roochacze są faktem i są waszymi bogami. Wysocy amanci, pozerzy, lekkim chooyem przechodzący przez życie, przystojni. I ty mimo swojej tutejszej agresywnej pozy, uległabyś takiemu i siedziała jak trusia, błagając o kolejną działkę endorfin, skamląc na kolanach z miłości.

Gość gość
Nie jestem wrażliwa i uj/ebałabym chooya każdemu dziewiczemu mizoginowi na tym forum. Tępaki! Nie dociera do was, że kobiety was nie lubią, BO WY ICH NIE LUBICIE? I dziwi się potem taki idiota, że dziewczyna leje na niego ciepłym moczem. Nie cierpię was, prawiczki kafeteryjne, bo jesteście tchórzami, którzy zwalają swoje tchórzostwo na płeć przeciwną.

Gość gość
Moj mąż jest madry, wrażliwy, przy tym wysportowany, lubi sie bawić. No i nie siedzi przedpołudniem ( ani po) na damskim forum.

Gość gość
Pisałam, matole, że mój chłopak to inżynier, nerd, wrażliwiec, itd. W przeciwieństwie do ciebie, wychodzę poznawać ludzi i nie muszę tkwić w marazmie, wyobrażając sobie, że moje żałosne życie jest spowodowane jakimiś "roochaczami". :O :O :O Dodam, że typ, w którym chyba jesteś zakochany, to coś, czego nie cierpię równie mocno jak nie cierpię ciebie, prawiczku. Oni mnie też zresztą nie kochają, wyczuwają, że nie łykam bulls**tu. :) Ty zaś. Jesteś. Cwelem.

Gość gość
Wychodzę na zakupy, bo chcę przygotować tort temu mojemu nerdowi, który najbardziej przepada za Falloutem, ale zrobię mu tarczę Kapitana Ameryki, bo niedługo Civil War wchodzi do kin. :) Wy zaś sobie gnijcie tutaj, trujcie się własnym jadem i plujcie kwasem na kobiety - zobaczymy ile dobrego wam to przyniesie...

Gość gość
Rozmowa z tymi frustratami jest bezcelowa. Nie są zdolni do obserwacji świata, gdy zwijają się w sobie samych z frustracji, bólu, goryczy. Są wypełnieni złością. Widzą tylko to, co ewidentne, oczywiste, krzykliwe, dosłowne, tylko to co potwierdza ich tezę, która służy usprawiedliwianiu własnych niepowodzeń.

Gość gość
Rozmowa z nimi nie ma sensu, ale powrzeszczeć wirtualnie na ich ograniczone horyzonty można. ;) Może to niezbyt eleganckie, ale ile mam frajdy. :D

Gość gość
Tępy roochacz i tak zawsze sprzątnie kobietę wartościowemu i inteligentnemu, ale wrażliwemu facetowi. Po prostu zgasi jego wypowiedź jednym krótkim, wyzutym z intelektu tekstem, monosylabą, przekrzyczy go i tyle, a każdej kobiecie zaimponuje jego niezłożona, prymitywna postawa.

Gość gość
Jeśli chodzi o wrzeszczenie wirtualne, to można się do wszystkiego przyczepić. Na przykład do prostackich gustów twojego chłopaka. Poziom wyjadacza papki medialnej. Zatem jego wrażliwość może być pozorna i dokładnie odzwierciedlać, twoje pojęcie o wrażliwości, kobiety edukowanej telewizją śniadaniową i tekstami o psychologii w kolorowej prasie. :classic_cool:

Gość gość
Mnie dziewczyny, kobiety w okresie dojrzewania poniżały, ośmieszały, że zaczęło mnie to podniecać i ukształtowały się u mnie takie upodobania. Teraz to tylko mógłbym być uległym psiakiem dla kobiet, różnych dziewczyn. Tak mnie ukształtowała płeć żeńska.

Gość gość
Wiele kobiet lubi uległe psiaki, więc jaki problem?

Gość gość
13:50 Chcesz mi powiedzieć, że prawiczki forumowe to hipsterzy? :D

Gość gość
Trudno taką znaleźć, chciałbym się oddać różnym kobietom naraz, aby mogły sobie mnie wykorzystywać do różnych celów.

Gość gość
A właściwie to jakim tekstem "roochacz" może zgasić "yntelygenta"?

Gość gość
Trudno znaleźć na ulicy, bo trudno o to pytać. Ale jest dość różnych stron, portali, gdzie można poszukać.

Gość gość
gość dziś roochacz powie, że chciałby mieć dildosa w dupsku, a ynteligencik będzie udawał cnotka niewydymka, bo to takie prostackie prosić wprost o wydymanie. :D

Gość gość
Ale się zaczęła na niego patrzeć jak z romantyka stał się łobuzem.

Gość gość
gość dziś A potem zerżnęła go w uległe dupsko i tak ma być kundle!

Gość gość
Sugerujecie się tym, jak postępują kobiety, mając za przykład serial, w którym są smoki, kobiety rodzące cienie i ludzie umierają częściej, niż jedzą?

Gość gość
gość dziś Wystarczy poczytać komentarze, np tutaj, jak facet się ucharakteryzował na tego jaskiniowca: http://joemonster.org/art/26589 90% komentarzy to komentarze napalonych kobiet.

Gość gość
A jeśli chodzi o sam serial, to mi się Khal nigdy nie podobał. Wolałam Jaime'ego z początkowych odcinków. Ale najbardziej lubię Tyriona. Jemu inteligencji już na pewno nie odmówicie, głupie prawiki. :) Chociaż kur/wiarz z niego. :(

Gość gość
Jak im się podoba, to niech im się podoba. Nie mój typ, chociaż ten facet odwalił dobrą robotę.

Gość gość
"Chociaż kur/wiarz z niego.ę xx Dlatego pomimo inteligencji jest atrakcyjny dla niektórych kobiet.

Gość gość
Wystarczy poczytać komentarze, np tutaj, jak facet się ucharakteryzował na tego jaskiniowca: xxx "to są pierwotne instynkty. Kiedyś taki samiec bez problemu zdobywał samice i tak nam gdzieś w podświadomości zostało." O to komentarz jednej samicy. No cóż, to wszystko mówi o kobietach. Nadal tkwią na etapie cywilizacji kamienia łupanego.

Gość gość
gość dziś Dobrze, że k****arz, męskie d***** można rżnąć dildosem

Gość gość
Aha. Faceci zaś lubią cycki. I co, mam płakać nad tym? Btw, Jaime był tylko ze swoją siostrą, więc niby kto mu się nie oparł? Oprócz Brienne. Ja zaś lubię Tyriona wyłącznie za "mind sharpened with a book".

Gość gość
Ja się nie dziwie, ze nikt nie chce facetów, którzy rozdzierają szaty na damskim forum...