Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligencja i wrażliwość, dwie cechy najbardziej dyskwalifikujące każdego facet

Polecane posty

Gość gość
Są kobiety, które przepadają za Khalem i są faceci, którym fiuty będą stawać na widok cyca. Czy mam się obrażać na wszystkich facetów tego świata za to, że im fiut staje z powodu cyca?

Gość gość
to wygląda np. tak. Siedzi w towarzystwie wyluzowany roochacz w fotelu, wokół panienki, a gdzieś tam na uboczu inteligentny facet. Inteligentny zaczyna rozwijać jakiś wątek o literaturze, filozofii, czy jakimś zjawisku społecznym. Następuje konflikt poglądów między nim a roochaczem, inteligentny rozwija argument, posługując się terminologią, z której połowy roochacz nie rozumie, ale mówi niepewnym, jąkającym się, uległym tonem. Roochacz tubalnym, cwaniackim głosem wchodzi mu w słowo i mówi coś w stylu: "doobra, przestań już p*dolić", albo jakąś suchą ripostą, czy sztuczką erystyczną. A kobiety wtedy: "Hihihihi" i inteligentny pasuje, pokonany i upokorzony. Tak to przeważnie wygląda.

Gość gość
Może powinnam wypisać cały elaborat na temat tego, jak faceci będą chodzić z fiutem wyłażącym z rozporka na widok blondyny z cycem, która nie potrafi odróżnić Ameryki Środkowej od Australii i sądzi, że olej silnikowy i rzepakowy to to samo? I za to, że w towarzystwie tej blondyny z cycem, oni zignorują inteligentną dziewczynę w okularkach, która czyta Balzaca na śniadanie? Powinnam zapewne nienawidzić wszystkich facetów tego świata za tę moją wymyśloną blondynę? :D

Gość gość
14:37 Post wklejony z innego tematu, w zasadzie o tym samym. Tę sytuację zaś chyba wziąłeś z jakiegoś serialu albo filmu o amerykańskich nastolatkach.

Gość gość
o ty jesteś tą wrażliwą kobietą ? o co chodzi? jest co najmniej tak wrażliwa jak autor tematu

Gość gość
Jestem równie wrażliwa i delikatna co piła tarczowa i mówię wam prawdę, samą prawdę i tylko prawdę. :) No, podwijam kiecę i lecę. PS Poznałam tego mojego ukochanego nerda w klubie. Da się? Da się. :D

Gość gość
gość dziś - Tylko, że twoja sytuacja jest wymyślona ...

Gość gość
Ja się zastanawiam, co młody, "wrażliwy i inteligentny", majacy pretensje , że nikt go nie kocha i nie rozumie, robi o tej porze na forum dla kobiet. Rozwija inteligencję? pracuje twórczo? Obmyśla nowe dzieło? Ja tu siedzę, bo jestem babcią emerytką, więc mi dobrze w ciepełku poczytać i pogadać, ale facet, który chce zdobywać świat i kobiety?! Czym je chcesz zachwycić?

Gość gość
A kobiety wtedy: "Hihihihi" i inteligentny pasuje, pokonany i upokorzony. Tak to przeważnie wygląda. to jakas ujowa ta twoja inteligencja skoro nie potrafisz rzucić celnej riposty która ośmieszy prostaka. Naprawdę kiepsko z nia, bo twoje sztuczki erystyczne powinny być lepsze od jego, dyskusja i erystyka to przecież rzeczy dostępne ludziom na poziomie a nie kmiotkom. Więc prawdopodobnie tylko ty jeden widzisz w sobie ta rzekoma inteligencję. Ja gaszę kmiotków jednym zdaniem w takich sytuacjach i wtedy panny sie z nich smieja

Gość gość
Za najbardziej inteligentnych mają się ci, którzy w rzeczywistości nie potrafią myśleć w logicznie, łączyć ze sobą faktów i wykorzystywać zdobytej wiedzy by coś osiągnąć. A twoje analityczne podejście do wymyślonych sytuacji wziętych za amerykańskich seriali albo YouTube jest funta kłaków warte.

Gość gość
Radzę trochę spokornieć. Masz gigantyczne kompleksy, ale i tak jesteś zakochany w sobie i w swojej rzekomej inteligencji, która się tu jakoś specjalnie nie ujawnia. Za to wylewa się gorycz, jojczenie i rzucanie się z piąstkami jak pięciolatek.

Gość gość
14:48 Jasne, bo inteligentny nie może się stresować w towarzystwie przygłupów i zapomnieć języka w gębie ze stresu? Nie? Mało to razy bardziej wartościowe osoby są sparaliżowane w starciu słownym z bezrozumnymi idiotami?

Gość gość
inteligencja to chyba tez umiejętność dostosowania sie do sytuacji, odnajdywania sie w nich, nawiązywania kontaktu z róznymi ludźmi, dostrzegania swoich ograniczeń, analizowania błedów i korygowania ich. Twoim problemem nie jest inteligencja, tylko jej brak połaczony z wysokim mniemaniem o sobie- bardzo nieadekwatnym do rzeczywistości i fobie społeczne

Gość gość
Jasne, bo inteligentny nie może się stresować w towarzystwie przygłupów i zapomnieć języka w gębie ze stresu? Nie? Mało to razy bardziej wartościowe osoby są sparaliżowane w starciu słownym z bezrozumnymi idiotami? inteligentna osoba widzi , że ma z tym problem i skoro uważą, zę ten problem niszczy im zycie to udaje sie do psychologa żeby go przepracować

Gość gość
14:59 Nigdy nie będę inteligentny zdaniem kafeterianek, dopóki nie uważają mnie za przystojnego, wyluzowanego cwaniaka z imprez. Gdyby okazało się, że jestem modelem to nazywałybyście mnie tytanem intelektu, choćbym robił błąd ortograficzny w każdym wyrazie. Taka prawda na temat waszej klasyfikacji. Inteligencja to według kobiety potężna postura i ładna twarz.

Gość gość
gość dziś Skąd on się w tym towarzystwie wziął? Normalni ludzie zmieniają towarzystwo, jeśli takowe im nie pasuje.

Gość gość
Biedny miś zalozyl jeszcze dwa dodatkowe tematy na kafe do jojczenia, zamiast coś ze soba zrobic. Idz do roboty, stwórz coś, poucz się, idz chocby na te obśmianą siłownie, rozwijaj mózg i ciało a nie kręć sie koło własnego ogona.

Gość gość
15:05 Jasne, lecicie na tępych przygłupów i jeszcze wmawiacie spokojnym, porządnym facetom, że im psycholog jest potrzebny, bo nie potrafią wygrać przepychanki słownej z nasterydowanym prymitywem. Buahahahahahaha. Wyślijcie swoich bad boyów do psychologów.

Gość gość
gość dziś A dla facetów miseczka D wzwyż i ciasna, mokra cipka, no i ? Idź do biblioteki, albo filharmonii i tam szukaj, jeśli na ulicy trafiasz na tępaków.

Gość gość
Spoko, oczami duszy mojej, na potrzeby tej jałowej dyskusji, wyobrażę sobie, iż jesteś blondynem z niebieskimi oczami, o lekkim zaroście, wypukłych ustach i dużych bicepsach. Nadal uważam, że jesteś debilem. I do tego narcyzem.

Gość gość
15:07 Mam rozwijac mózg, żeby kobiety miały mnie za jeszcze gorszego śmiecia? Im większy tłuk, tym lepiej. Zwłaszcza w świecie debili, trzeba się przystosować.

Gość gość
Po prostu kobiety to k***y, które lecą do przygłupów bo same są niedoyebane.

Gość gość
15:09 Przestań ściemniać, że nawet, gdybym miał zaj*bisty wygląd to byś się do mnie tak odnosiła, bo dobrze wiemy, że gdybym był taki, jak z twojego opisu, to klękałabyś do robienia loda w sekundę, choćbym był seryjnym mordercą, psychopatą i idiotą do kwadratu.

Gość gość
To się przystosuj i walnij czołem o mur. Najlepiej ten, który ma zbudować Trump. :D I przestań tyle jęczeć, emosie.

Gość gość
gość dziś Jeśli nieśmiałość przeszkadza w funkcjonowaniu, to się idzie do specjalisty, by poprawić komfort życia. Kolejny, który myli psychologa z psychiatrą na oddziale ze schizofrenikami? Czy Twoi rodzice też wpisują się w schemat jakaś kobieta i prymityw, o których tyle piszesz? Co właściwie robisz tyle czasu na tym forum, zamiast pisać nową pracę naukową, czy czytania podręcznika do fizyki kwantowej?

Gość gość
gość dziś Raczej ty byś klękał do obciągania dildosa swojej pani, żałosny kundlu!

Gość gość
Do robienia lodów się klęka? Trzeba wymieszać białka z cukrem i czekoladą i śmietaną, włożyć do lodówki i cześć. Po co do tej roboty klękać?

Gość gość
Spoko, oczami duszy mojej, na potrzeby tej jałowej dyskusji, wyobrażę sobie, iż jesteś blondynem z niebieskimi oczami, o lekkim zaroście, wypukłych ustach i dużych bicepsach. Nadal uważam, że jesteś debilem. I do tego narcyzem. popieram, jest zaburzonym tłukiem niezaleznie od wygladu. Nawet jakby miał super wygląd to bym wiała z krzykiem od wariata

Gość gość
Gdybyś był inteligentny, bez problemu poradziłbys sobie z tym, z czym radzą sobie ci głupsi wg ciebie ( z wyrwaniem panienki), inteligencja polega na skutecznosci w działaniu. Jaki problem dla inteligentnego udawac tępego osiłka ( w drugą strone to nie działa). Warunek- trzeba być rzeczywiscie inteligentnym :)