Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligencja i wrażliwość, dwie cechy najbardziej dyskwalifikujące każdego facet

Polecane posty

Gość gość
"Gdybyś był inteligentny, bez problemu poradziłbys sobie z tym, z czym radzą sobie ci głupsi wg ciebie" Gdybyś była kobietą, wiedziałabyś, że nie masz prawa do życia.

Gość gość
15:16 Taki problem, że osoba wrażliwa i inteligentna może być bardziej podatna na stres i mieć więcej zahamowań. Już Ci to tłumaczyłem lafiryndo bez szkoły. Czego nie zrozumiałaś?

Gość gość
Nigdy nie będziesz miał, bo musisz być tępym, nic nie rozumiejącym karkiem z klubu, żeby ją mieć.

Gość gość
Taki problem, że osoba wrażliwa i inteligentna może być bardziej podatna na stres i mieć więcej zahamowań. Już Ci to tłumaczyłem lafiryndo bez szkoły. Czego nie zrozumiałaś skoro masz zdiagnozowane bariery to chyba nic prostszego jak pójść do specjalisty pracowac nad nimi.A jesli nie chcesz pracować, to znaczy ze de facto ci one nie przeszkadzają, tylko po prostu lubisz tak sobie uzasadniać swoje nieudacznictwo i niepowodzenia. Skoro tego nie wiesz to po jakiego wała ci ta twoja inteligencja? w buty ja sobie wsadzasz zeby być wyzszym?

Gość gość
kobieta patrzy tylko co zechlać ma socjopatyczną nature nie liczą sie dla niej wartości, uczucia.

Gość gość
kobieta patrzy tylko co zechlać ma socjopatyczną nature nie liczą sie dla niej wartości, uczucia. współczuję matki, która tylko wpier...ła

Gość gość
Po przeczytaniu tego chłamu autora mogę tylko stwierdzić, że kompleksów człowieczek ma pełno, w tym silnie rozwinięty mizoginim. Oj bardzo Cię musiały skrzywdzić babcie i mamusia. Tego typu zaburzenia się leczy, a nie wylewa szambo na forum tworząc po kilka topików dziennie. Z takimi atakami na kobiety można się też spotkać wśród ukrytych homoseksualistów, którzy zaprzeczają swoją orientację obwiniając za wszystko płeć w tym wypadku nie atrakcyjną seksualnie - kobiety. Autor chyba sam by chciał mieć swojego troglodytę w domu.

Gość gość
Mam nie reagować na to, że kobiety mnożą się z tępakami i zalewają świat swoimi coraz bardziej tępymi( po tatusiach ) latoroślami? To jak nasz świat będzie wyglądał za paręset lat?

Gość gość
Przyszłość tego świata to nie jest twój problem, bo możesz umrzeć każdego dnia. Swojej przyszłości nie znasz a przejmujesz się tym co będzie lub nie będzie za kilka stuleci. Jak widać tobie proces rozmnażania nie grozi.