Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starająca31

Test w 13 dniu po stosunku wiarygodny?

Polecane posty

Gość starająca31

Cześć dziewczyny, Tak jak w temacie- czy test w 13 dniu po stosunku z porannego moczu (ale byłam w kibelku w nocy 3 razy..) będzie wiarygodny? Dziś jest mój 25dc i test był rano negatywny, a jutro sobota i impreza rodzinna więc wolałabym wiedzieć czy mogę coś wypić. Niestety nawet nie wiem jak teraz wygląda mój cykl, bo po pierwszej ciąży dostałam pierwszy okres po 17 miesiącach i miałam dopiero dwa razy, więc pewnie wszystko rozregulowane jeszcze. Staramy się o drugiego bobasa, ale bez ciśnienia. Jedynie zaobserwowałam kłucie jajników i ciemniejsze brodawki, zdecydowanie mocniej zarysowane, temp 37,2, od 4 dni w nocy delikatna zgaga, czyli objawy jak przy pierwszej ciąży, z tym że przy pierwszej ciąży test był pozytywny (baaardzo delikatna kreska) 10 dni po owulce, stąd moje wątpliwości. Jak nie dostanę okresu to powtórzę test w poniedziałek, w 28dc. I tak się zastanawiam czy to nocne siusianie (też tak mam od kilku dni) nie miałoby wpływu na wynik testu.. Ahh że ta impra nie może być tydzień później :/

Gość gość
Idź do ginekologa, to będziesz miała 100% pewność.

Gość gość
To nie pij po prostu, dla pewności. Co, alkoholiczką jesteś, że musisz?

Gość gość
Ginekolog nie zobaczy ciąży na tak wczesnym etapie. Możesz iść na betę, ale i tak wyniki dostaniesz po weekendzie pewnie jako że dziś piątek.. Jak na moje 25 dzień cyklu to za wcześnie żeby testować..

Gość gość
Ja robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i był to 30dc i negatyw. Dopiero kilka dni później był pozytywny, więc u ciebie to za wcześnie...

Gość gość
Zgadzam się z powyższymi opiniami. To ZDECYDOWANIE za wcześnie żeby na 100% wykluczyć ciążę. Mi test pozytywny wyszedł dopiero tydzień po terminie @..

Gość gość
Są testy, które wykrywają ciążę już po 7 dniach. Wystarczy, że się jajeczko zagnieździ w ściankach macicy. A alkoholu pić nie musisz i nikt go do gardła nie będzie Ci na siłę wlewał.

Gość starająca31
jak sie nie napiję to się teście obrażą i mogą mam odciąc kasę :( W ogóle to zawsze przed stosunkiem staram się dobrze wysrać, bo podobno to pomaga w zapobierzeniu ciążom