Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjuhg

pomóżcie

Polecane posty

Gość gośćjuhg

Witam ,mam małe zmartwienie otóż lada chwila powinnam dostać okresu i nie wiem może sobie coś uroiłam,ponieważ boje się że jestem w ciąży ,przez ostatni miesiąc kochalismy się z mężem tylko w gumce i do tego mąż zawsze kończył poza mną,gumka nie pękła i nie zsunęła się ,a ja cały czas się boje....poradzcie

Gość gość
Nawet mąż nie moze poczuć prawdziwej ci/py

Gość gość
Przestań bać się własnego męża ! Wtedy dziecka poczętego też nie będziesz się bać :)

Gość gość
jeśli prezerwatywa to dla Ciebie za mało stosujcie dodatkowe zabezpieczenie np zel plemnikobójczy, contragel. Mozecie też współżyć tylko w dni niepłodne, wtedy nie ma możliwości zapłodnienia.

Gość gość
Jak prosto, ale jednocześnie dokładnie można wyznaczać dni płodne i niepłodne?

Gość gość
Możesz prosto i skutecznie wyznaczyć dni płodne i niepłodne. Poczytaj w internecie na temat osobistego monitora naturalnej płodności PERSONA. Jest dostępny w aptekach wraz z testerami, ale trzeba go zamówić. Niestety nie za darmo. Możesz też zapoznać się z darmową metodą angielską naturalnego wyznaczania dni płodnych polegającą na codziennym mierzeniu temperatury w pochwie kobiety i obserwacji śluzu w pochwie. Wszystkie dostępne materiały też znajdziesz w internecie lub w Poradnictwie Rodzinnym w swojej okolicy. Powodzenia.