Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mogę sobie znaleźć dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Od 2 lat jestem sam. Jestem nieśmiały, trudno mi przychodzi nawiązywanie i utrzymywanie nowych kontaktów, ale w kwestii relacji damsko-męskich staram się bardzo. Umawiam się z dziewczynami poznanymi przez internet, ale każda taka randka kończy się niepowodzeniem. Na spotkaniu jest miło, sympatycznie, ale na jednym się kończy. Nie wiem co ze mną nie tak. Mam kompleksy na punkcie swojego wyglądu. Dziewczyny nigdy nie ustawiały się do mnie w kolejce. Nie mam za ciekawej twarzy, ale aż tak straszny nie jestem. Zabieram te dziewczyny do restauracji, na koncert, spacer. Wszystko im funduję. Jestem miły, nie nachalny, spokojny. Co jeszcze robię nie tak? Co mogę poprawić? Wydaje mi się, że podczas rozmowy w necie potrafię je zainteresować, a na żywo klapa, już więcej nie chcą mnie widzieć.

Gość gość
Może jesteś za bardzo wycofany?

Gość gość
Nie podobasz się z wyglądu

Gość gość
Nie wiem, ale mam tak samo. To znaczy wiem, przypuszczalnie jestem brzydka. Mam nadwagę, której nie mogę zrzucić :( Mimo to jestem zadbana, miła, życzliwa. No i z góry informuję o nadprogramowych kilogramach. Nie zależy mi nawet na facecie na teraz zaraz, a na takim dobrym kumplu, przyjacielu. Brak mi męskiego towarzystwa :( Umawiam się z facetami i przez Internet jest ok. Na spotkaniach wydaje się, że też, ale nigdy nie chcą spotykać się na drugie. Nikt za mnie nie płaci, nic mi nie funduje. Może robię coś nie tak. Może to wina mojego wyglądu, ale z drugiej strony wydaje mi się, że wartościowy człowiek deklarujący się również kontynuować relację koleżeńską nie patrzyłby na to aż tak mocno. A może na dziwnych ludzi trafiam :) Nie wiem...

Gość gość
Ja już nie mogę. Mam grubo po 30-stce, chciałbym założyć rodzinę, ale nie jestem w stanie nikogo poznać. Każda mnie odtrąca ;( Jestem bliski załamania. Ba, już jestem załamany. Nie wiem czy nie dać sobie już spokoju z poszukiwaniami :(

Gość gość
dziewczyny lubią facetów pewnych siebie, jak jesteś pewny siebie to i wyglad w niczym nie przeszkadza

Gość gość
Jak już ktoś się umówi na randkę przez net i skończy się na jednym spotkaniu to na bank jest to sprawa wizerunku/wyglądu:o

Gość gość
Autorze popracuj nad wizerunkiem.Może nieodpowiednio się ubierasz.

Gość gość
Nie bądź zbytnio nachalny na spotkaniach.Nie tworz tez wizji dalszych planów bo to odstrasza.Nie spinaj się,nie udawaj kogoś kim nie jesteś.

Gość gość
Jedną dziewczynę chyba wystraszyłem wizją dalszych planów, ale to była specyficzna relacja. Do innych niw pozwalam sobie na nachalność. Na pewno jest to kwestia wyglądu :( Mam mnóstwo kompleksów.