Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga9191

Błagam o pomoc. Panika fobia lęki czy dziecko jest zdrowe

Polecane posty

Gość Kinga9191

Dziewczyny Blagam pomóżcie. Dwa razy utracilam ciaze kilka dni po tym jak się dowiedzialam. Teraz znowu mogę byc w ciazy ale panicznie boje sie chorób:/ chodzę do psychologa, alr chyba mi nie pomaga. Nie mogę o nicyzm innym myśleć. Mam prawie 25 lat. Jak mam sobie poradzic?

Gość gość
Myślę że najpierw trzeba było pójść na terapię a potem starać się o dziecko a tak może być ci ciężko z twoimi fobiami przejść przez ciążę....nie ta kolejność

Gość gość
moze lepiej zbadac przyczyne utraty ciazy.moze masz za malo hormonow, cos z krwia lub jakies nieprawidlowosci anatomiczne i to wszytko mozna leczyc.psycholog nie pomoze na realne problemy

Gość Kinga9191
Jestem na terapii. Odlrylismy źródło lekow - boje sie odrzucenia dlatego mam leki czy moje dziecko jest zdrowe.

Gość gość
lepiej sie przebadaj dokladnie a nie staraj o dziecko w ciemno.mysle ze nie masz zadnych fobii, normalne ze sie boisz.jakby czlowiek leczyl kazdy strach u psychologa, to by skakal z 10 pietra wierzac ze nic mu sie nie stanie

Gość Kinga9191
Badania nie wykazaly zadnych wiekszych nieprawidlowosci - znaczy mialam wysoka prolaktyne ale później spadła. U męża tez wszystko w porządku.

Gość Kinga9191
Wszystko rozkladam na czynniki pierwsze. W koncu chore dzieci tez sie rodzą. Xzasami myślę ze po prostu nie chcę żyć bo tak bardoz mi zalezy na zdrowym dziecku i tak bardzo sie boję.

Gość Kinga9191
Dzisiaj powinnam miec miesiaczke... Jest szansa ze jestem w ciąży... Jak sobie z tym radzic?

Gość gość
Czy któraś z Was tak ma?

Gość Przytulas
Zrob test albo idz na bete i przede wszystkim spokoj albo najpierw uporaj sie z lekami a pozniej ciaza bo jak sie bedziesz stresowac to nie wrozy dobrze