Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolka_177

Faceci się boją WYSOKIEJ kobiety?

Polecane posty

Gość Karolka_177

Mam 177 wzrostu i ważę 80 kg. Mimo wszystko nie jestem tęga, bo waga ładnie się rozkłada na tak wysokim ciele. Codziennie elegancko się ubieram zgodnie ze stanem mojej sylwetki i podmalowuję delikatnie oko- makijaż delikatny i naturalny. Sama uważam się za bardzo atrakcyjną osobę i mam fajną osobowość. Wymagająca jestem, bo skoro wymagam od siebie to i mam prawo wymagać od innych, zwłaszcza przy wyborze partnera. Problem jest jeden. Mianowicie, chciałabym faceta wyższego od siebie, najlepiej >190 cm wzrostu. Gdy taki już się pojawi na mojej drodze życia, zwykle kończy się tylko na jego wpatrywaniu patrzałkami w moim kierunku, nie dochodzi do żadnej wymiany zdań, tylko patrzenie..... boją się takiej wysokiej i atrakcyjnej babki??? Jestem singielką, a mam 22 lata. Fajna ze mnie dziewczyna, do pogadania, do pożartowania, boję się że się zmarnuję i umrę jako stara panna. Tak bardzo chciałabym się zakochać.. P.S Skoro już sie pojawi jakiś atrakcyjny facet na mojej drodze, to zwykle uczucie nie jest odwzajemnione, albo on jest sporo niższy, albo za chudy, albo zbyt mało zaradny, średnio inteligentny.. Gdzie się podziali odważni, wysocy i stojący wysoko intelektualnie mężczyźni, bo nie mogę takiego znaleźć, żeby stworzyć udany związek zgodny z moimi oczekiwaniami, bo przecież każdy jakieś ma te oczekiwania..

Gość gość
Nie oszukuj się że coś ci się ładnie rozkłada przy takiej wadze jesteś po prostu wielką gruba babą. Sorry sama mam 180 cm, ważę 61kg i przy takiej wadze wyglądam smukło i kobieco. Mam trochę niższe koleżanki które ważą więcej i widzę jak wyglądają. Weź się za siebie no wzrost nie jest tu żadnym problem ale twoja waga. Ja na powodzenie nie narzekam pomimo wzrostu.

Gość gość
Dodam jeszcze, że wysokie kobiety są piękne ale tylko szczupłe bo inaczej wyglądają ja wielkie Helgi. Tak samo można w sumie powiedzieć o niskich, że niskie wyglądają jak małe korboliki więc wychodzi na to że najlepiej być szczupłym i zdrowym :)

Gość Karolka_177
Uwierz mi że nie jestem gruba. Mam bioderka i ładny duży biust, wszystko jest jędrne, bo trenuję na siłce,więc nie ma opcji że celulit że nadwaga. Kiedy rok temu schudłam do 65 kg bo zbieg zdarzeń w moim życiu tak sprawił, czułam się słabo, włosy mi leciały całymi pasmami, kręciło mi sie w głowie, nawet raz zemdlałam. WIęc niska waga nie jest dla mnie, tym bardziej że teraz się czuję pewnie i kobieco i nie zamierzam nic z tym robić.

Gość gość
Sorry ale w życiu ci nie uwierzę że przy takiej wadze możesz wyglądać dobrze, nawet pomimo ćwiczeń.

Gość Karolka_177
I tak rodzą się kompleksy, których początkowo nie ma. Niestety, ale nie masz racji i nie zamierzam CIę słuchać. Wolę mieć kobiece krągłości, niż chodzić łysa przez głodzenie się.

Gość Karolka_177
Prędzej kogoś wyrwę na kobiecą fałdkę, niż ma łysą głowę ;)

Gość gość
A po co się głodzić? Wiesz że istnieje coś takiego jak racjonalne żywienie? Przy zdrowej diecie miałabyś piękniejsze włosy, skórę i samopoczucie. Wybacz, nie chcę żebyś miała kompleksy ale facecie ni lubią wielkich bab. No są koneserzy ale pytanie czy takiego znajdziesz.

Gość gość
Dziewczyno. Z Twojego opisu na pewno wynika że fajna nie jestes. ;)

Gość gość
Widzisz, w moim przypadku i przy mojej przemianie materii, bez pół-głodówki waga nie zmaleje. Taka moja natura, albo niedojadam, albo wyglądam tak jak wyglądam. Nie zamierzam chodzić niedojedzona i ze złym humorem, uprzykrzając przy okazji życie innym. Wolę być wesołą sobą, z tymi 80 kilosami.

Gość gość
niscy dorośli wyglądają jak niewyrośnięte dzieci, śmieszne

Gość gość
Tak tak tak. Wiemy znamy szlyszelismy. Nie ma inteligentnych facetów, każdy jest zbyt nie doskonały dla takiej księżniczki jak ja. Za niski, za wysoki za gruby za chudy za taki za owaki. Za 10 lat będziesz brała wszystko jak leci. To ze jesteś ponadprzeciętne wysoka go jeszcze nie powod żeby mieć pretensje to facetów ze sa normalnej wysokości.

Gość gość
Nie boimy się takich kobiet Autorko umówisz się na kawe?

Gość gość
aha czyli kobieta moze miec wymagania bo "wymaga od siebie i o siebie dba". Powiedzcie mi zatem dlaczego niski facet mimo iz od siebie wymaga, ma super osobowosc, jest inteligentny i o siebie dba i tak nie moze miec zadnych wymagan?

Gość gość
Grubokoscista z wielkimi wymaganiami=100% staropanienstwo

Gość gość
Internetowe trolle nie śpią, one patrzą gdzie by tu komuś ukrócić ego. Hahaha, to już jest tak przetrawiony i prześmieszny temat, że sama stałabym się tym trollem, gdybym słuchała innych troll-ejbusów z tego prześmiesznego forum.

Gość gość
Nie wysokie tylko grube I nie boją tylko brzydzą

Gość gość
nie boja sie, ale niestety nkt nie chce za partnerke taka wielka babe. Wszyscy faceci powyzej 185cm, ktorych znam maja partnerki o wiele nizsze. wiem mniej wiecej jak wygladasz, bo mam 176cm i wazylam kiedys 80kg i niestety, ale mimo iz nie jestes gruba, nic ci sie nie wylewa, to jestes..duza, nie ma w tobie delikatnosci, ciuchy o wiele lepiej wygladaja na nizszych kobietach i dlugie nogi wcale nie rekompensuja bycia duza.

Gość gość
Wymagam od siebie to mam prawo wymagać od innych. To zalezy czego wymagasz od siebie. Ja np wymagam od siebie ze muszę codziennie wypić 4 browary i tego też wymagam od kobiety. Ale wiesz co. Nie ma inteligentnych kobiet bo one nie chcą spełniać tych wymogów. ;)

Gość gość
Mam 180 cm i mam partnera. Na brak powodzenia nigdy nie narzekała zarówno ze strony niższych jak i wyższych mężczyzn. I w życiu się nie zgodzę z tym że cichy lepiej wyglądają na niskich dziewczynach. Sorry, ale nie. Mam przewagę jestem szczupłą, wysoka dlatego mogę nosić co mi się żywnie podoba, ciąć sylwetkę w którym miejscy tylko sobie wymymyśle, nosić nawet najbardziej fikiśne kroje i i tak będę wyglądać mega dobrze. Nie bez powodu modelki muszą być wysokie.

Gość gość
Przy takim wzroscie kobieta mysi byc naprawde szczupła i zwiewna by sie podobac,80 kg to nie owijając w bawelne wielka baba i porażka ,aseksualna dla mezczyzny

Gość gość
wyglądasz jak partnerka maseraka i jesteś sexy lol , a co do łysego łba , Amer rose jest ogolona i jakoś ma facetów.Gruba doopa jesteś , przy tym wzroście waga 81 już jest nadwagą .Sprawdź w mi.Powodzenia waleniu

Gość Aneczkaaa26
Ja mam 179 i ważę podobnie, bo 77 kg i mam wspaniałego, wysokiego męża, businessman o wspaniałym poczuciu humoru, parzy mi kawę z ekspresu co ranek :D. Na brak powodzenia nie narzekałam, ale to ja go pierwsza poderwałam, na naszego kobiece sztuczki, sek*apil itp. Może po prostu brak Ci odwagi by zagadać pierwsza do fajnego pana? Odważ się, będziesz zadowolona :D