Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie poznam fajna, normalna dziewczyne????

Polecane posty

Gość gość

Poznaje wiele dziewczyn ale wszystkie sa bardzo glupie. Nie ma o czym z nimi porozmawiac. Jedyne tematy to seriale, plotki o gwiazdach i najnowsze produkcje. Zero ambitniejszej wiedzy czy pasji. Moze i wygladaja ladnie, slodko ale po chwili rozmowy juz wiem ze taka nie ma nic w glowie. Nie zebym byl jakis wybitnie madry ale nie chce dziewczyny dla ktorej całym zyciem jest serial tv i nic poza tym. Same slodkie idiotki spotykam. Gdzie mozna spotkac normalna dziewczyne?

Gość gość
Nie ma takich

Gość gość
Ja jestem, ale jesteś dla mnie prawdopodobnie za młody.

Gość gość
a ile masz lat? bo ja 14 (Autor)

Gość gość
Tu 15.32- Jak Ty 14, to ja 41 i finito chlopaczku!

Gość gość
To podszyw. Ja mam 24 lata

Gość gość
Jestem dziewczyna. Masz troche racji. Moze nie wszystkie sa glupiutkie ale wiekszosc to puste dziewczyny ktore potrafią jedynie ladnie wygladac. Nie latwo znalezc fajna i normalna.

Gość gość
wydaje mi się, że coś sobą reprezentuję - studiuje ścisły kierunek, mam dosyć dużą wiedzę o świecie, pasjonuje się astronomią i psychologią. I gotowaniem:) Tyle, że nie chciałabym faceta, który pochodzi z marginesu społecznego albo taki go pociąga - czy najpewniej autora. Przykro mi, ale ja nie znam żadnej dziewczyny podobnej do opisu autora, czy to dalszej czy bliższej koleżanki. A jeśli on tylko takie spotyka, to ja nie mam więcej pytań, widać to inny świat.