Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 80 kg

Odchudzanie z wagi 80 kg

Polecane posty

Gość ona 80 kg

Waga wybila 80 kg, wiec pora cos z tym zrobic. Jezeli ktos ma podobna wage wyjsciowa to zapraszam.

Gość gość
Hej też tak mam :-( chętnie się przyłącze

Gość Lemonowa
Hej☺ mogę i ja się przyłączyć? zaczęłam 10 dni temu z wagą 84 póki co jest 82 więc powoli....

Gość gość
Ja dziś tylko 20przysiadow, wypady, deska i sklony :-\ więcej nie dałam rady

Gość ona 80 kg
Witam wszystkich Milo widziec, ze jestscie. Ja staram sie stosowac diete nielaczenia i ogolnie mniej zrec. Maskra widziec 8 z przodu... Ale razem damy rade

Gość Lemonowa
Hej ☺ ja stosuję MŻ☺ no i tak myślę że 73 kg póki co zadowoliło by mnie bardzo ☺ a mam 27 lat więc czas najwyższy wziąć się za siebie. Jaki jest wasz cel? Wagowy oczywiście ☺

Gość gośćSara
A ja nie dam sobie powiedzieć bo schudłam stosując właśnie tabletki wspomagające odchudzanie.Mówi tu o omawianym już tutaj Foreverslimie.Ale jeżeli ktoś myśli że same tabletki go odchudzą to jest w dużym błędzie.Żeby schudnąc to trzeba w to włożyć sporo pracy i wylać bardzo dużo potu.

Gość Sylwcia0603
To i ja się dołączę. W końcu pora wziąć się za siebie. Obecnie mam 173 cm wzrostu i ważę 82 kg. Niestety dopadł mnie efekt jojo. Był moment, że ważyłam 67 kg. Najgorsze jest to, że w krótkim czasie bo 9 miesięcy przytyłam 15 kg pomimo, że nie jem więcej. Może to przez stres. Jakby nie patrzeć muszę coś z tym zrobić. W szafie mam tyle ładnych rzeczy ale niestety są zbyt małe i wyglądam jak baleron sznurowany.

Gość gość
Ożesz,to ja mam na ten moment najgorzej,wzrost 170,waga ...91 kg,a dwa lata temu ważyłam 63 kg:-( załamałam się na teraz-ładnie za oknem,słońce,ciepło,a ja nie wychodzę prawie z domu,deprecha mnie dopadła,ale muszę się zmobilizować,skończę z tym użalaniem nad sobą i biorę się za siebie konkretnie bo przed sama sobą mi wstyd:-(

Gość Sylwcia0603
Dokładnie koniec użalania. Trzeba zacząć coś robić żeby pozbyć się kilogramów. U mnie to najgorszy jest brzuch. Fałda, fałdę pogania. Nogi mam zgrabne ale co z tego jak góra szpeci wszystko. Ze spodni wylewają się paskudne boczki. Masakra jakaś:/

Gość gość
U mnie brzuch też spory ale najgorzej tyłek i uda:-( masakra i koszmarny cellulit,w dawną garderobę się nie mieszczę,chodzę w dwóch worowatych tunikach i rozlazłym swetrze teraz i czarne leginnsy(takie grube,nie te "rajtuzowe"),biorę się ostro za siebie od poniedziałku,bo na razie to tak ściemniałam-tydzień diety a potem folga i obżarstwo,zero konsekwencji:-(

Gość gość 80kg
Nie mam jakos dokladnie wyznaczonego celu. Moim marzeniem bylby powrot do rozmiaru 10- taki rozmiar nosilam gdy wazylam 57 kg. Ale watpie czy uda mi sie tyle schudnac. Na poczacztek chialabym zejsc do 75kg.

Gość gość
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Ja po ciąży stanęłam na 80 kg zaczęłam biegać i po 10 dniach schudłam 1kg ;) biegam dalej. Próbuje jeść mniej niż wcześniej.

Gość gość
ja widze juz pierwsze efekty schudlam 1kg

Gość ona 80 kg
weszlam dzis na wage i wskazowka pokazala 80,3, oby tak dalej

Gość gość
Dziewczyny a jakie stosujecie ćwiczenia ? Ja zastanawiam się nad takim lekkim 20 minutowym fitnessem. Np ćwiczenia z gumą czy piłką . Myślałam dokładnie o takich http://obk.pl/category/fitness/video/ . Macie z Nimi jakieś doświadczenia??

Gość gość
można suplementami na odchudzanie

Gość Gryga
A ja stosuję Formoline L112, produkt pochodzenia naturalnego, wspomagam to dietą i ruchem. Mam efekty. Dobrze jest się wspomagać jeszcze czymś. Gdyż im więcej zastosujemy, elementów tym efekt będzie pewniejszy. Co do wyboru preparatu na odchudzanie zachęcam do wczytania się co ten produkt robi w organizmie i czy to co jest napisane to nie są jakieś bajki. :)

Gość gość
ja tyle ważyłam jeszcze w styczniu,a dziś dzięki Poradni Dietalia ważę 65 kg :)

Gość CHUDAsoon
halo halo mozna sie przylaczyc????

Gość AnnaPomada
Jeżeli macie duży problem z wagą, moim zdaniem warto zainteresować się dietą warzywno-owocową http://villacarpatia.com/warzywo-owocowa/ - ona oczyszcza organizm, jest polecana osobom otyłym, dobrze przygotowuje do zmiany stylu życia na zdrowszy.

Gość katia587
Ja ważyłam ponad 80kg dochodziło nawet czasami do 90kg;/ i w końcu otworzyłam oczy i zaczęłam szukać jakiegoś suplementu który wspomógłby mi moją walkę z odchudzaniem;) i tak znalazłam Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i powiem wam,że w końcu udało mi się zrzucić te zbędne kilogramy bez większego wysiłku po prostu jadłam regularnie i spacerki wieczorem ;) i tyle a aktualnie ważę 66kg;)

Gość milusia891
Ja po wpisie koleżanki wyżej zamówiłam sobie suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i nie żałuję dzięki niemu udało mi się zrzucić moje zbędne kilogramy!

Gość pandusia23
Ważę coś koło 81kg, masakra. Od początku sierpnia próbuję coś zrobić ze swoim sadłem

Gość gośćtina
najciezej jest zaczac i sama dobrze o tym wiem, startowalam z wagi 85 przy wzroscie 163 wiec generlanie wygladam tragicznie/ na silownie tez wstydzilam sie isc wiec szukalam cwiczen na yt i to bylo najlepsze rozwiazanie. do tego bralam piperine forte i waga zaczela spadac, oczywiscie dieta to tez podstawa:) mowia ze to 80% sukcesu nawet.

Gość Czarnula223
Witam mam zamiar podzielic sie z wami wszystkim co wiem na temat zdrowej diety oraz byc moze zachecic kogos z was do dołączenia do mnie ;) 1. Nie stosujcie zadnych glodowek, diet wykluczajacych calkowicie cukier i weglowodany itp... Jezeli nie chcecie miec tze efektu jojo musicie spozywac wszystkie produkty ale ograniczajac je. Naprawde uwazacie ze cale zycie spedzicie na glodowkach? Oczywiscie ze nie, przy takiej diecie schudniecie to fakt ale niszczycie sb organizm to po pierwsze a po drugie wszystkie skladniki z ktorych rezygnujecie gdy zostana spowrotem wprowadzone do organizmu zostaja odkladane "na zapas" stad efekt jojo. 2. Prawidlowe odchudzanie bez efektu jojo jest dosyc powolne bo ok. 0,5-1,5 kg tygodniowo. Gdy chudniemy w takim tempie nasze cialo ma czas zregenerowac sie aby skora wygladala normalnie 3. Jaka dieta ? 5 posilkow dziennie. Posilkiem moze byc jogurt lub owoc lecz sniadanie musi dostarczac duzo energi. 3.1 pieczywo biale zastap pelnoziarnistym i jedz je na 1 sniadanie 3.2 z samego rana wypij wode przygotowana z cytryna (przyspiesza metabolizm) 3.3 obiady jedz takie jak do tej pory poprostu w mniejszych ilosciach 3.4 pij minimum 2 l wody dziennie 3.5 ostatni posilek powinien zawierac bialko np jogurt serek wiejski i powinno sie go spozywac maksymalnie 2-3h przed snem. 3.6 0 slodzonych napoji, na poczatku diety 0 slodyczy po ok miesiacu raz w tygodniu mozna sie skusic na male co nie co ( jezeli bardzo ci brakuje slodyczy zjedz sorbet, jest owocowy a w dodatku nasz organizm musi spalic troszke energii podczas jedzenia gdyz jest zimny ;)) 3.7 zadnych wymyslnych tabletek lepiej juz stosowac herbatki naturalne np zielona herbata , czerwona , pokrzywa lub zielona kawa ktore wyciagaja wode z organizmu, 3.8 jedz blonnik pokarmowy (pomaga w trawieniu) 3.9 male porcje ;) 3.10 0 piwa , lepiej zastapic je lampka czerwonego wina od czasu do czasu 4 staraj sie cwiczyc ; rowerek, brzuszki, spacery, plywanie , bieganie itd. Rob to co lubisz abys nie musiala sie zmuszac tylko bys robila to z przyjemnoscia.

Gość Czarnula223
Diete zaczelam 04.08.2016 r jem 5 posilkow dziennie 7-8 szklanka letniej wody z cytryna na czczo chleb pelnoziarnisty 1-2 kromi z jajkiem, warzywami szynka lub serem. Ewentualnie owsianka z owocami. Obiady jadam normalnie lecz jest to np pol woreczka kaszy ( zwyka zastapilam kasza gryczana reszta nic sie nie zmienilo) Na kolacje jem serki wiejskie ze szczypiorkiem papryka lub innymi warzywami badz jogurty A 2 sniadanie i podwieczorek to platki/ owoce / salatki owocowe/ jogurty itd. Cwicze od 10 dni 15-25 min dziennie cwiczeniami z youtube z trenerka , do tego 200 brzuszkow 10serii po 10 brzuszkow jednego i drugiego rodzaju i skacze czasem na skakance okolo 20-30 min. W ciagu 12 dni z wagi 84,7 waze 82,5 czyli schudlam 2,2 kg

Witam Serdecznie . Poznałem pewną i skuteczną metodę odchudzania. Sam osobiście zrzuciłem 24 kg w niecałe 4 miesiące bez ćwiczeń i głodzenia się,wiszącej skóry,rozstępów czy tez Celulitu. Program ten został opracowany przez grupę lekarską z zagranicy na bazie suplementów naturalnych. Polega on na odkwaszeniu,oczyszczeniu i odżywieniu organizmu. To program zdrowotny w którym nie tyle co wzmocniłem zdrowie ale również pozbyłem się nadciśnienia,bóli kręgosłupa i clasterowych bóli głowy od których mdlałem a dzisiaj czuję się jak bym dostał drugie życie usmiech.gif Koszt tego programu nie był tani ale przeliczając na miesiące i efekty to jest wart takiego zdrowia i wyglądu. Gdyby ktoś był zainteresowany to również mogę mu go polecić. Zapraszam na e-maila: slawomir01slawinski@gmail.com