Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chętnieBym jej kopa w ryja dał

niedzierżę mojej starszej siory

Polecane posty

Gość chętnieBym jej kopa w ryja dał

Ta jak otworzy tego ryja i coś powie to mam ochote odrazu sobie od niej pojśc. Drażni mnie ta idiotka.

Gość gość
To idź. A kiedy już sobie od niej pójdziesz, to poświęć trochę czasu na naukę pisania po polsku.

Gość gość
P********a p***a uwaza że ojciej i ja jesteśmy jej służącymi. Ma d***** p********a kobiece bowiązki w domu do wykonania nie k***a j****a myśli że ja z ojcem będziemy to robić gdy ta wredna p********a szmata będzie sobie siedzieć jarać szluga jednego za drugim w swoim pokoju mimo że nie wolno w domu palic (ale to jest idiotka która nie rozumie co się do niej mówi, debilka p********a). drażni mnie szmata p********a. Dzień bez niej w domu jest błogosławieństwem.

Gość gość
No tak, bo przecież to ona powinna wam usługiwać, prawda? Bardzo dobrze, że wokół was nie skacze. Mój brat też był taki roszczeniowy i matka mu ulegała, ale na szczęście znalazł kobietę, która go ustawiła do pionu. Nawet do pracy poszedł i czeka go awans. Wam to nie można na milimetr popuszczać, bo to tylko rozdyma wasze i tak przerośnięte ego.