Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ciekawskich

Pytanie do trójkątowych żon.

Polecane posty

Gość ciekawa ciekawskich

Nie jesteście zazdrosne uprawiając seks z trójkącie i widząc jak wasz mąż uprawia seks z inną kobietą na waszych oczach? Drugie pytanie tylko do kobiety tylko i wyłącznie heteroseksualnych. Co byście zrobiły gdybyście z jakichś względów musiały to zrobić w trójkącie i wiedziałybyście, że będą tam także lesbijskie pieszczoty? Proszę o szczere odpowiedzi a zbokom z góry dziękuję za wtrącanie się w nie swój temat.

Gość gość
Po pierwsze należy to traktować jako usługę seksualną, więc możesz zarzadac czego chcesz. Umawiasz się ze np sam sex oralny, same sex oralny w twoja stronę, meza itp. Na początku delikatnie a później to co lubisz. Moje pierwsze doświadczenie to był stosunek z mężem i jej język ;). Na stosunek meza z nią zdecydowaliśmy się na 3 spotkaniu. Mieliśmy też faceta, podobnie pełny stosunek na którymś tam spotkaniu. Równie dobrze mogło nie dojść do tych pełnych stosunków.

Gość gość
Dodam też ze możesz poszukać takiej która wg Ciebie jest mniej atrakcyjna wtedy zazdrość jest mniejsza.

Gość gość
Nie mamy problemu z zazdrością bo się bawimy z drugą parą wymieniając się w różnych kombinacjach.

Gość gość
Nie mamy problemu z zazdrością bo się bawimy z drugą parą wymieniając się w różnych kombinacjach.

Gość gość

Gość gość
Czytam i trzepię :p

Gość gość
Autorko chcialabys sprobowac?

Gość ciekawa ciekawskich
Ja bym NIE chciała ale wygląda na to, że nie mam wyjścia. Mąż się uparł i pochopnie się zgodziłam. On już szykuje kamerę by nagrać nas dwie :(

Gość gość
Ja nie jestem zazdrosna bo my do trojkata zaprosilismy faceta:))

Gość gość
Jako facet zgłaszam sie. Podać maila?

Gość ciekawa ciekawskich
Rozumiem gdy ktos jest dobrowolnie chetny ale ja nie jestem chetna do lizania cudzych war sromowych :(