Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewięćdziesiąt cztery

ej czemu to dziewczyny nie moga do mnie zagadac

Polecane posty

to nie fair ze ja musze

Gość gość
widocznie jestes brzydki. do ladnych zagadują;) z brzydkimi sie umawiaja żeby nabrać pewnności siebie;)

Gość gość
ewentualnie żeby sie było z kogo posmiać przy piwie z kolezankami:) to taka lampucerska higiena psychiczna;)

Gość gość
można też o takim dramacie opowiedź rodzinie albo nawet na forum. horrory zawsze mają wzięcie. szczególną popularnością cieszą się anegdoty o próbach ucieczki tudzież spławianiu delikwenta. fajne są też te o udawaniu zaintersowania rozmową podczas wlepiania sie w jakieś ciacho za plecami przesladowcy

marzy mi się by mnie dziewczyny łapały za genitalia by poczuć co za skarb ha tam mam...

Gość gość
ogólnie rzecz biorąc można to potraktować w kategoriach przygody. jak dotykanie pająka albo chodzenie bez makijazu przez tydzien wyzwanie po którym kobieta jest silniejsza i dzieki temu, że wie czego nie chce uświadamia sobie czego chce;)

Gość gość
w pewnych kręgach szanuje sie równiez kobiety prześladowane albo nagabywane przez brzydali nieudaczników. im więcej tym lepiej.. mozna o tym piertolić bez końca bo to taka zakamuflowana reklama. wszystkie takiej współczują zazdroszcząc po cichu powodzenia. rónie bywa. ogolnie to sobie lepiiej dac spokój z tą dziecinadą.

Gość gość
dodatkowym plusem jest zwiekszone zaintersowanie różnych rycerzy spieszących w aby bezinteresownie uratować dziewoje przed smokiem. mogą sie wykazac, dac komuś po pysku co strasznie podnieca białogłowy bo kogo by nie podniecało, że sie o niego biją? czasami dzielny rycerz dostaje oklep ale wtedy zawsze można go opatrzeć przy okazji negliżując z części ubranka. gorzej jak straci zęba. wtedy ksiązniczka instynktownie pogrdza jego słabością w trosce o przyszłe potomstwo..takie tam d**erele;)

Gość gość
wiadomo, że słabe zęby to słabe geny:D

Gość gość
niektóre nawet hodują sobie takich wielbicieli c***j wie po co przez długie lata...

Gość gość
chyba żeby miec kogo wydoic w razie jakiejs "awarii"

Gość gość
Ja zagadałam kilka razy ale jakoś bez odzewu więc se darowałam :) nie zagaduje więcej

Gość gość
tak ogolnie zagadałas czy autora?