Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flowers 123

jaką mam figurę jeśli...

Polecane posty

Gość flowers 123

mam wąskie ramiona (88cm) mały biust (65E) wyraźna talia (61cm) biodra (92cm) szczupłe nogi (w udzie 51cm) jestem niska, mam 1.57m x jaka mam figurę?

Gość gość
nisko skanalizowanego pokurcza genetycznego. przykro mi

Gość gość
Gruszka

Gość prawictwo pospolite 152
a jakie to ma znaczenie jaką?

Gość flowers 123
no czy bedom mie chciały chłopacy czy nie

Gość gość
Gr***a

Gość flowers 123
flowers 123 dziś x nie podszywaj sie pode mnie chce wiedzieć jaki to typ figury bo chce miedzy innymi lepiej dobierac sobie ubrania

Gość gość
figurę frajerki, która zakłada już drugi wątek i zadaje głupie pytania. podałas już dokładne wymiary (jeszcze głębokości pochwy brakuje). chyba sama najlepiej wiesz, jak wygląda twoja figura

Gość flowers 123
po pierwsze: to mój pierwszy temat po drugie: pytam bo człowiek sam siebie widzi inaczej np mi sie wydaje że mam spory brzuch za to każdy mi powie że mam mały, jest płaski, normalny, czy też jestem chuda jak patyk po trzecie: jak nie umiesz pisać bez obrażania to nie pisz, nikt cie tu nie zmusza do komentowania, idź się wyżyj gdzieś indziej jak nie radzisz sobie z emocjami

Gość gość
Przeciez napisali ci ze jestes gruszka a ty nadal pytalas . Jestes gruszka i juz nie pytaj wiecej bo ... jestes gruszka

Gość gość
Np ja mam 170 cm. Tyle samo w ramionach co w biodrach , wąska talia , 30 cm różnicy miedzy biodrami a talia, średni biust. Jestem klepsydra. Jesli jestes bardzo wąska u gory a duzo szersza na dole plus wąska talia maly biust i krotkie nogi to jestes gruszka. Sa tez inne typy sylwetek : kielich gdy gora wielka a bardzo wąski dol, kolumna: to mozna sobie wyobrazic: figura jak kolek, jest tez jablko gdy jest duuuzy brzuch itp....

Gość flowers 123
gdy stoje to ramiona i biodra wygladaja na rowne, nogi sa proporcjonalne do wzrostu i sa szczuple (w najszerszym miejscu mam 51cm) i nie jestem duzo wezsza u gory

Gość flowers 123
będę się więcej seksić by mnie trochę rozepchano, bo mam wrażenie , że zbyt wąska w talii jestem i wiszą na mnie ciuchy z lumpeksu. tam na Zachodzie lepiej odżywione są

Gość flowers 123
flowers 123 nie podszywaj sie pode mnie x tak mam szczuple nogi, mowie ze w najszerszym miejscu mam 51cm

Gość flowers 123
nogi mam jak wykruszone papierosy

Gość flowers 123
tylko idiota bez przyjaciol, znajomych, rodziny ktora go nienawidzi podszywa sie pod innych, powodzenia w zyciu samotnym podszywaczu z 8:06 ;)

Gość flowers 123
lovegirl25 a lubisz w pupkę?

Gość flowers 123
czyli moim podszywaczem jest stary zbok, z pewnoscia nie masz nikogo bo nikt ze zbokien sie nie zadaje :D

Gość flowers 123
ja tez jestem sama ale się nie podszywam tylko z tęsknie otwartą buzią siedzę i czekam pod żarówką firmy OSRAM

Gość gość
Hihi :D:D:D

Gość gość
ooo, to ja mam taką figurę i też nie wiem, jak ją sklasyfikować...ni to klepsydra, ni to gruszka...jabłko tym bardziej nie

Gość flowers 123
nie nie znasz się widać , że jesteś prawiczek. ja mam krótkie pałąkowate nogi i w stosunku do nich dużą szeroką pupę