Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Easy go optimo spacerówka

Polecane posty

Gość gość

ma ktoś? jakie opinie?

Gość gość
wozek jest nowy na rynku i nic nie ma na jego temat... szukalam tez na zagranicznych stronach i nic wiec zamowilam w ciemno zobaczymy co to za cudo ;)

Gość gość
tez zamierzam go kupic, powiedz czy jestes zadowolona? :)n

Gość gość
zanim go przetestuje minie troche czasu) wozek najprawdopodobniej dotrze w piatek. W weekend napisze jakie pierwsze wrazenie. Boje sie o jakosc materialow no ale jest 24 msc gwarancja . pozatym wozek nie kosztue malo bo zaplacilam 859 zl...

Gość gość
hej ;) niestety narazie zrezygnowalam z zakupu wozka. Nie wyslali w terminie i anulowalam zamowienie. Mam do kupienia urzywany Jane Muum ;)

Gość olabab
mam go kilka dni i jestem zadowolona. plusy: - regulowana rączka (przydatne dla wysokich osób więc u mnie to było "must have") - dziecko może jechać przodem lub tyłem do mamy - możliwość dokupienia pompowanych kół (ja właśnie na nich jeżdżę i są oki) - buda bardzo mocno się opuszcza dzięki czemu chroni dziecko przed słońcem czy przed wiatrem - bardzo fajna regulacja oparcia oraz dobrze wyprofilowane siedzisko (dziecko się nie zsuwa z niego) - oczywiście nowoczesny modny wygląd MINUSY: - mimo że wózek jest lekki rzeczywiście ciężko go "podnieść" żeby podjechać np pod wysoki krawężnik (przynajmniej w sytuacji gdy dziecko siedzi przodem do mamy czyli ciężar przełożony jest na przód wózka- porównywalne do jazdy parasolką - wózek jest lekki i bardzo łatwo się składa ale jest wada konstrukcyjna w wyniku której po złożeniu część stelaża łącząca 2 przednie koła leży na ziemi przez co się rysuje (powinno być tak że po złożeniu koła leżą na ziemi a stelaż opiera się na kołach by nic się nie rysowało). wózek jest jednak tak lekki że jesli się to zauważy to spokojnie mozna go składać i rozkładać "w powietrzu" - ja tak robię. ogólnie przy skali 10pkt. oceniam go na 8pkt. cena dobra a te wszystkie plusy które wymieniłam były dla mnie naprawdę istotne a nie znalazłam innego wózka który spełniał by te kryteria (nawet za wyższą cenę). jestem zadowolona i polecam!

Gość gość
Bardzo dokładny opis techniczny umieściła autorka poprzedniego wpisu, więc trudno tu coś dodać, więc mnie pozostało tylko potwierdzić, że optimo jest wózkiem, którego użytkowanie wg. mnie nie męczy ani dziecka, ani rodzica. Ja osobiście jestem zadowolona z wyboru (mam wersję spacerową), i wbrew temu co można przeczytać kilka wpisów wyżej- polecam. Przed zakupem jakiegokolwiek modelu zawsze warto obejrzeć go "na żywo" i "przymierzyć" do niego tak dziecko jak i siebie, pozwala to na wcześniejsze zweryfikowanie swoich oczekiwań z rzeczywistością i uniknąć późniejszych ewentualnych rozczarowań.

Gość gość
wlasnie rozgladam sie za wozkiem i rozważam wybór tej marki

Gość diana799
mam i polecam. to niby spacerowka, ale jest funkcjonalna jak wozek 3 w 1. dla mnie najwiekszy plus to niska waga i mozlwosc montowania siedziska przodem/tylem do kierunku jazdy. fajnie, ze mogę regulować rączkę ( czyli wysokosc prowadnicy, nie wiem czy jakakolwiek spacerowka ma taki bajer?). ogolnie to wozek lekki zwinny funkcjonalny.

Gość martina87
a ja mam easy go optimo ale w wersji 3 w 1 :) nadal używamy gondoli, za jakieś 2 miesiące będziemy robić przesiadkę na spacerówkę.Jestem zadowolona z tego zakupu, zapłaciliśmy niewiele a wózek jest naprawdę ok.

Gość tekila30
Mam i uwielbiam go , bo wózek Optimo nie tylko świetnie wygląda ale jest też wygodny, zwinnym stabilny i dobrze się go prowadzi. Jego zalety to regulowane oparcie, budka z dodatkową sekcją, lekki aluminiowy stelaż, przestronne siedzisko oraz pojemny koszyk.

Gość tufka13
Ja również posiadam wózek Optimo ale w wersji 2 w 1 , spacerówka i gondola. Gondola jest przestronna z miękką wyściółką oraz materacykiem, spacerówka równie przestronna z regulacjami i możliwością montażu tyłem lub przodem do kierunku jazdy.