Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zaproszenie siostry

Polecane posty

Gość gość

Moja rodzina jest mała - mama, babcia cocia i siotra. Ze wszystkimi mam dobry kontakt, tylko nie z siostrą. Gdy byłyśmy małe to się nade mną znęcała, (biła, kopała, zamykała w łazience na kilka godzin). Z biegiem czasu się to nie zmieniło, byłyśmy sobie obce, nigdy nie gadałyśmy, ona mi tylko ubliżała i poniżała. Ona się wyprowadziła 8 lat temu, do domu przyjeżdża tylko w święta. Nawet wtedy nie gadamy, traktujemy się jak obce. Nie dzwonimy do siebie, nie piszemy na fejsie, nawet nie mam jej w znajomych, nie mam pojęcia co u niej. Ona nigdy nie chciała więzi zacieśniać, ja też nie. Na chwilę obecną jej nienawidzę za to co robiła mi w dzieciństwie, za to, że traktowała mnie jak śmiecia przez całe życie, za to, że mnie poniżała przy wszystkich. Za rok biorę ślub, i szczerze mówiąc nie chcę jej zapraszać. Robimy tylko małe przyjęcie dla najbliższych i szczerze mówiąc, ona nawet w 1% nie jest mi bliska. Moja mama nawet nie bierze pod uwagę, że mogę jej nie zaprosić, bo przecież to moja siostra! Ja nie wiem co mam zrobić - ona jest mi kompletnie obca, nie znoszę jej!

Gość gość
Podejrzewam, że jak zaprosisz to siostra nie przyjdzie, wiec ja bym wysłała zaproszenie :p

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość gość
ślub w stalowym magazynie. Już mam orgazm na samą myśl, jakie to romantyczne. Ale szeptuchy reklamowe się starają :P

Gość gość
Masz rację autorko -jak chciała tak ma .