Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Menopauza A ciąża.

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 46lat, od prawie roku nie mam już okresu i w grudniu byłam u ginekologa który zapewnił mnie że nie mam potrzeby stosowania jakiejkolwiek antykoncepcji ponieważ w ciążę już nie zajdę. Od tego czasu stosunek był bez zabezpieczeń A od około 3tygodni bardzo źle się czuję, miewam bóle pod brzuchem, nie wiem od czego to może być, jest szansa że lekarz się pomylił i zaszłam w ciążę?

Gość gość
Jak nie miesiączkujesz to ciąża, to nie jest

Gość gość
Jak nie masz jajeczek to jak możesz zajść w ciąże

Gość gość
Jestem w tym samym wieku,tez nie mialam miesiaczki 9 mcy i w koncu dostalam,wyniki wskazuja przedmenopauze,ale gin stwierdzil ze jednak jakas owulacja moze sie jeszcze pojawic. Ja mam spirale miedziana i na razie nie kazal jej wyjmowac.

Gość gość
W tym wieku ze spiralą już nie zaciążysz.Spirali nie musisz wyjmować.

Gość Ania199211
Mnie bez przerwy zadziwia to, jak małą wiedzę mają kobiety na temat swojego ciała. I to jak widać nie młode dziewczyny, ale dojrzałe panie. Jak możesz zajść w ciążę, jeśli nie jajeczkujesz? Poczytaj sobie kilka tematów z http://www.forumginekologiczne.pl/dzial/menopauza/5/1.html a przekonasz się, że Twoje stany są normalne i o ciążę nie musisz się obawiać.

Gość gość
Jak takie matki mogą uświadamiać córki jak nie wiedzą kiedy same są gotowe ma stosunki.