IronicznaMysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Ja już wstałam, a tu proszę ptaszek przyleciał na balkon i śpiewa Wiosna już Co u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 dasz mi pizzdy? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oszkaa Napisano Kwiecień 9, 2016 U mnie szaro i ponuro pada deszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 Pati hej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oszkaa 1 Napisano Kwiecień 9, 2016 Hej mirek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 snilem cała noc dzisiaj o Tobie Kochanie Moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oszkaa 1 Napisano Kwiecień 9, 2016 Uu koszmary miales? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boski Barry 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Dagmar zdechnij, bardzo cię proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 tak koszmary Kochanie bo snilem że znowu mnie zranilas :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oszkaa 1 Napisano Kwiecień 9, 2016 ale to byl tylko sen nie przejmuj sie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 CZYLI NADAL MNIE KOCHASZ PATRYSIU ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 ................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oszkaa 1 Napisano Kwiecień 9, 2016 jak moge cie kochac jak cie nie znam.. tylko mnie teraz nie wyzywaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oszkaa 1 Napisano Kwiecień 9, 2016 Dagmara jakie slownictwo o.O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 nie wyzywam cie Patrycja nigdy ... i akceptuje to Tylko bo cie kocham i bede czekał do końca świata nawet chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Ja naprawde jestem miła i kulturalna, ale jak ktoś mnie obraża, to potrafię mocno zmieszać z błotem, a jednoczesnie zgłosić tą osobę do odpowiednich organów ścigania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oszkaa 1 Napisano Kwiecień 9, 2016 Niepotrzebnie sie unosisz im wlasnie o to chodzi by wyprowadzic cie z rownowagi.. olewaj i juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 Patrysiu jesteś taka grzeczna za to Ja cie tak Kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Może i racja. Postaram się olewać. Tylko, że ja bardzo emocjonalnie przechodzę takie rzeczy. W tym właśnie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boski Barry 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Nie pyskuj Dagmar bo w każdej chwili mogę się do ciebie pofatygować i dupsko przetrzepać. Wiem gdzie mieszkasz, 20 minut drogi nas dzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2016 mirek pazipęku piźnij sie w dekiel ty nawet oszki nie widziałeć cepie tylko ferment siejesz i dziewczynie w głowiesz mieszasz nieudiczniku jepany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oszkaa 1 Napisano Kwiecień 9, 2016 no to super :) miej dystans do zlosliwych komentarzy nie ma sensu karmic trolla :) .. mirek nie zawsze jestem grzeczna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach