Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSTRZEGAM WAS PRZED CZYSTKIEM..okazuje się ze to moze szkodzić!nie pijcie lepiej

Polecane posty

Gość gość

mam czystek z Albanii marki NATURVITA(susz ziolowy) i pije codziennie juz tydzien i tak mnie wysypalo na czole ,że masakra....jakAS WYSYPKA CZY COŚ..nie wiem co jest grane...albo ten czystek jest syfnej jakosci ,albo faktycznie szkodzi..i uczula. w dodatku barwi zęby ..nie polecam tego ziela nikomu. nawet lekarz powiedzial mi ,żebym tego nie pila bo to tylko nabijanie ludzi w butelke i dla kasy reklamuja i wymyslaja ze on dziala..sa rozne odmiany czystka i ten popularny cistus incanus nie dziala..jedynie czystek kreteński dziala a on jest bardzo drogi i ciezko dostepny. LEKARZ SMIAL SIE ZE JEDYNE CO CZYSTEK MOZE WYCZYSCIĆ TO PORTFEL.

Gość gość
No i racja. Ludzie oszaleli z tym czystkiem, gdzie nie spojrzę tam czystek, masakra. Nigdy tego nie piłam i nie zamierzam.

Gość gość
Słyszałam ze podobno na początku powinien być wysyp, ja piłam czystek przez kilka dni tylko Ale ani pogorszenia ani polepszenia mojej cery nie zauważyłam

Gość gość
paskudztwo pelne pestycydów. nie wolno kupowac zwyklego z albanii ma pelno pestycydów.tylko z turcji i ekologiczny kupujcie.

Gość gość
JA BYM NIE PILA JESLIBY SZKODZIL....

Gość gelatine
ludzie nawet mysla ze jak beda pili czystek to odtraszą kleszcze i unikną groznych chorob odkleszczowych ale to nieprawda... jedynym pewnym sposobem zeby uniknac chorob jest zdrowy rozsadek, odpowiedni ubior i szczepionka przeciwko kleszczowemu zapaleniu mozgu.... zadne badania kliniczne nie udowodnily skutecznosci czystka...

Gość gość
Kwestia czystka jest dosyć oczywista. W naturalnej postaci daje super efekty długofalowe. Można o tym poczytać chociażby tutaj: http://www.olej.edu.pl/olejek-z-czystka/czystek/ Niestety trzeba korzystać tylko z dobrych i sprawdzonych źródeł. Wiele osób próbuje naciągać i sprowadza jakieś g****o. Widać takie mamy czasy ;)