Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyznaliście kiedyś komuś anonimowo uczucie

Polecane posty

Gość gość

Wyznaliście kiedyś komuś anonimowo uczucie

Gość gość
Tak, w szkole podstawowej jak się miało 8-10 lat to podrzucało się liściki koleżankom :P

Gość gość
Kiedyś taki liścik ktoś włożył mi za wycieraczkę samochodu :) Tajemniczy wielbiciel zostawił też nr telefonu do siebie.

Gość gość
A później? Ja chcę wykonać ten ruch w wieku 25 lat i to nie z nadzieją, że coś z tego wyjdzie, tylko po to, żeby wyrzucić z siebie to, co czuję. Wierzę, że tak łatwiej byłoby zapomnieć. A może się mylę?

Gość gość
To z wycieraczką to było od niej czy od niego?

Gość gość
Myślałam, żeby wysłać mu esemesa, ale boję się, że będzie chciał sprawdzić kto go wysłał.

Gość gość
po co wysylac smsa bez podpisu ? moze pomyslec ze ktos sobie zarty robi.

Gość gość
Ton smsa będzie na tyle poważny, że chłopak na pewno nie pomyśli, że sobie żartuję.

Gość gość
mi ktoś w 2010 pisał wiersze na GG i do tej pory nie wiem kto to był, mogę się tylko domyślać. eh, jak ja bym chciała żeby to się wróciło. :(

Gość gość
gość dziś czemu tęsknisz za tymi wierszami, jeżeli nic wtedy nie zrobiłaś ? Ta osoba widocznie pisała, bo myślała, że zareagujesz i dasz zachętę do kolejnego kroku :) czy tak zrobiłaś ? CZy pisałaś kim jest i że chcesz go poznać ? x z jednej strony myślę, że nie ma sensu, żeby wyznawać komuś anonimowo uczucie, bo co ma niby zrobić adresat /adresatka, skoro nie wie, kto do niej/niego pisze ? z drugiej strony jednak sens takiego wyznania jest, jeżeli jedna osoba bardzo nieśmiała i widzi szanse i pozytywne reakcje u drugiej osoby, ALE z uwagi na wielką nieśmiałość ma jednak bardzo duże opory, to lepsze takie wyznanie niż żadne, zakładając oczywiście, że zostawi ślad, który pozwoli adresatowi się odezwać i pociągnąć sprawę dalej, dać mały znak. Niestety, przyznać trzeba, że takich chwilach zachowujemy się często jak idioci do kwadratu, milczymy, lub udajemy, że nic się nie stało, olewamy, pokazujemy nie wiadomo co , zamiast COŚ zrobić i potem płacz i tęsknota. A w imię czego to ? Własnej pychy i własnego ego, z którym potem zostajemy sami.

Gość przerost tresci nad forma
mi ktoś w 2010 pisał wiersze na GG i>>to był inforobot :D i już go wyłaczyli :D

Gość gość
Tak wydziargalem serduszko na ścianie.