Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuttttna

Co zrobić

Polecane posty

Gość smuttttna

Witam.Jestem podłamana.Mąż ma dziś urodziny, a my przez kłótnie jesteśmy osobno... A wszystko przez to że wczoraj rozmawiałam z koleżanką ze korzystając z okazji iż ma wolne możemy sie umówić na wyjscie w jakiś dzień.(A wspomne,że nie wychodze z koleżankami od bardzo dawna bo mam małe dzieci i nie mam z kim je zostawić) Mąż zrobił mi awanture,że jestem mężatka i nie mam prawa wychodzić bez niego-a bardzo rzadko wychodzimy razem. (On oczywiście wychodzi z kolegami na piwko,czy knajpy) .Wkurzyłam sie,bo od 11miesiecy zajmuje sie domem i ani jednego dnia nie mialam dla siebie wiec powiedzialam co mysle, a pech chcial ze dzis sa jego urodziny i on pojechal na impreze urodzinowa do rodziny a ja zostalam w domu.

Gość gość
Sama sobie takiego duppka wybralas :(

Gość gość
niestety maż traktuje cie jak własność,niewolnika a to dobrze nie wróży to,że jesteś mężatką nie oznacza,że nie masz prawa wychodzić bez niego..to oczywiste wiec masz prawo protestować i sie bronić. ja bym z takim nie wytrzymała

Gość gość
byle miec łobrunczkę, byle szybko, byle mieć zwiunzek i nie zostoć samymu, szybko szybko, łapaj. Wożne, że mosz menża. Bo nie miedż menrza to dziwne.