Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! co jej jest

Polecane posty

Gość gość

Poradźcie Mamy się pobrać w sierpniu a ona jest od pewnego czasu jakas dziwna.Unika mnie, mało rozmawiamy, nie uprawiamy seksu, nigdzie razem nie wychodzimy. Ona często płacze ni z tad ni z owąt ,patrzy na mnie i leci do kibla i płacze. Gdy ja spytam o co chodzi to mówi,ze brzuch ja boli ale ja czuję,ze kłamie.O co tu chodzi.Dodam,ze dba o dom, sprząta, gotuje, robi zakupy, pracuje.Tylko to dziwne zachowanie od jakiegoś czasu. Pomóżcie!

Gość gość
Być może zbliżająca się data ślubu uświadamia jej ze wcale nie jest tego taka pewna. Nikt ci tutaj nie udzieli prawdziwej odpowiedzi, musisz szczerze porozmawiać z nią

Gość gość
A może zdradziła i ma teraz wyrzuty sumienia.

Gość gość
Podejrzewam ze zakochała sie byc może w innym. Kobiety czy taka reakcja jest możliwa jesli mnie juz nie chce.

Gość gość
Od jakiego dokładnie czasu taka sytuacja? I w jakim jesteście wieku?

Gość gość
Pól roku ,jestesmy ok.30tki

Gość gość
Pół roku? I do tej pory jej nie przycisnąłeś żeby powiedziała Ci o co chodzi?

Gość gość
Powinna tryskać energią i szczęściem. Takie jest moje zdanie. Być może ma wątpliwości, być może kocha innego (może byłego?). Ciężko powiedzieć, ale jeśli twoje myśli krążą wokół zdrady to może faktycznie tak jest?

Gość gość
jest przemęczona ,pierze sprzata gotuje :O rusz d**e i wez sie do roboty!

Gość gość
Jest w ciazy , pilnuj bo chyba chce usunac .

Gość gość
Węsze duże prawdopodobieństwo że zakochała się w kimś innym.

Gość gość
Nie dopytuje bo się boje wiedzieć.Tez mi to chodzi po glowie ze jest ktos inny tylko dlaczego mnie oszukuje i nie powie

Gość gość
myślę, że albo się zakochała w kimś innym, albo po prostu Ciebie nie kocha (chociaż nie zakochała się w kimś innym). Tak czy siak, pogadaj z nią i daj jej czas do namysłu, bo inaczej nie będziecie szczęśliwi, nawet jeżeli Ty ją kochasz. Ona może chce ślubu, bo niby każda kobieta chce mieć "swojego faceta", ale czuje że to nie to; cóż lata lecą, na horyznocie nie ma innej opcji, ale ona nie czuje do tego, co powinna kobieta, która jest szczęśliwa. Kluczowe jest to, ile macie lat i dlaczego ona się decyduje na ślub, prawdopodobnie bez uczuć. Czy jest może tak, że Ty poprzez swój status społeczny lub majątkowy (np. jesteś lekarzem lub masz inny dobry zawód lub pracę, ) możesz być postrzegany jako dobry materiał na męża. Jeżeli tak, to nic dziwnego, że ona na ślub mówi TAK, chociaż czuje się nieszczęśliwa, bo to wbrew jej samej. odpowiedz sobie sam na to. Jeżeli jesteście około 30-tki - to ona mam dodatkowy impuls, bo to taki wiek, gdzie kobiety już poważnie się zastanawiają, że jeżeli nie teraz to pewnie nigdy i decydują się na coś, co może im nie odpowiada do końca, ale boją się staropanieństwa.

Gość gość
Masz sporo racji.Nie będę jej męczył na siłę.

Gość gość
a mnie sie wydaje ze spotkało ją coś złego,ale oby nie..pasują mi te jej zachowania do..gwałtu. jak ktos zdradzi raczej nie ma az takiego problemu z seksem..najtrudniej sie do niego zmusic po gwałcie właśnie.

Gość gość
może niekoniecznie zdradza ale jest jakiś problem..... ja tak się zachowywałam , gdy ukrywałam przed facetem chorobe, kocham go bardzo ale gdy patrzyłam na niego i myslałam , o tym , że mogę umrzeć, to wybuchałam płaczem, cztery miesiące zajęło mi zebranie się w sobie i powiedzenie mu prawdy, tak bardzo bałam się , że on odejdzie.... wyzdrowiałam, a mój już teraz mąż, był przy mnie w kazdym momencie mojego cierpienia

Gość gość
Moze jest w ciazy?

Gość gość
a ty to swiety nie>?