Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

.....

Polecane posty

ja mam porazke w kazdej relacji miedzy kobietami, ja chce sie zabawic, pokochac zaopiekowac a zawsze jestem zlewany :D

Gość gość
Mówisz o kimś nowym czy ciągle o tym samym? Studzia poradź mi co mam zrobić zakochałam się w kimś, problem w tym że on już kogoś ma i wybrał ja pomimo że ma dziecko z innym:(

Gość gość
filipcio a parę godzin wcześniej pisałeś, że stale na ciebie lecą kaleko więc jak to jest?

Gość gość
studzi i cynik to schizofrenicy wiec pasuja do siebie jak ulal

te co na mnie leca, to ja odrzucam, a te na ktore ja lece bo mi sie podobaja, to mnie odrzucaja, i takie to bledne kolo jest :(

Gość Marian 37
U mnie też Studziu, ale przynajmniej sam sobie na to zapracowałem :)

gość 20:18 mówię ciągle o tym samym. a jesli on ją wybrał, wybrał jakąś dziffkę, to znaczy, że ktoś inny czeka na Ciebie! Nie warto robić nic na siłę, bo to się nie uda. I nie biegaj za nim, nie zdobywaj go. To on powinien to robić. Jeśli tego nie robi-olej go. Po czasie rany sie zagoją, wiem co mowię :( :)

Ja poki co jestem za biedny, zeby jakakolwiek kobiete przygarnac pod swoje ramiona. Po prostu kobiety sa tepe, bo innego wyjasnienia nie ma, utrzymuje kontakt z plcia zenska tylko przez internet, ale to tez taki nie wiem jaki. Taka kwestia wyborow w moim zyciu juz jest, nie chce sie czuc jak smiec przez kobiety, dlatego dzisiaj sobie gram w gry i slucham muzyki, bo po prostu mnie nie kreca baby. Ja wiem, ze jak przejdzie obok mnie jakas nawet w miare laseczka to zaraz sie napalony robie, nie wiem czemu, ale no nie umiem z kobietami znalezc wspolnego jezyka, you know what i mean?

Gość gość
We know what you fap

za to mam przyjaciela ktory jest gejem, i on zawsze kazda laske potrafi rozbawic i humor poprawic WSZEDZIE XD

Gość gość
normalka :)

Gość gość
Studzia, a gdybyś tak to wszystko rzuciła, i wyjechała w Bieszczady?