Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankakolezanka

Mój sposób na miłość . oszustwo.

Polecane posty

Gość Ankakolezanka

Hej , nie przedstawię się jak naprawdę sie nazywam żeby mnie nikt nie rozpoznał. Mój problem jest taki że praktycznie nigdy nie miałam dłuższego związku a mam już 26 lat. Wiele moich znajomych ma już męża i dzieci. To wszytko przez mojoł nadwagę . Przy zwroście 148 waże 88kg. Wiem ze mam inne zalety jak szczerość dla osób bliskich i mam też duzo wiary w boga, jak coś obiecam to to robię, jestem pracowita jak mam praceł. Poznałam owszem wielu facetów ale zawsze tylko pijanych i zawsze potem sie nei odzywali kontakt sie urywał. dlatego nie szanuje menszczyzn ale chce byc z kims bo samej jeszcze gorzej. Dlatego zaczełam poznawać menszczyn przez internet na roznych portalach i mam tam zdjecia podosbej do mnie dziewczyny ale nei swoje. Czesto flirtuje i nagle przerywam flirt jak widze ze meznszczyznie bardzo juz zalezy , lubie jak mnei prosi i blaga o kontakt.czasem anwet przesyłajoł rózne prezenty czy nawet piniadze na bilet itd. Trzy razy sie spotkałam i była to porażka. Dwóch miało pretensje ze wyglądam inaczej chociaz ich ostrzegałam ze nei jestem modelką a drugi wogole nei gadał tylko sie odwrócił i powiedział jeszcze ze jestem p******a. Nie wiem co robic bo podoba mi sie to podrywanie na internecie a wiem ze jakbym swoje zdjecia umiesciła to nikt by nawet nie napisał chyba ze jakiś niepelnosprawny lub stary po 30tce. czy tam zajęty desperat. Lub pijak. Nie wiem co zrobić bo tak dłuzej być nie może mam dosyć życi aw kłamstwie i dwuch swiatach , nie wiem co zrobić poprostu.

Gość gość
Schudnac slonce :)

Gość Ankakolezanka
ciekawe jak? próbowałam juz wszytkiego nawet wziełam kredyt na jakies preparaty z internetu to tylko sie pochorowałam

Gość gość
1/10 słabe prowo jak słowo daję, postaraj się bardziej.

Gość gość
Ja radzę Ci, żebyś była szczera wobec facetów, bo kłamstwo ma krótkie nogi. A może zamiast kupować drogich preparatów na schudnięcie, po prostu zapisz się na jakiś fitness i zacznij się ruszać, to na pewno schudniesz, no i może zmieć nawyki żywieniowe to na pewno CI się uda:-) Taka moja rada.

Gość gość
fajne reakcje tych kolesi hehe baw się dalej niech jezdza do ciebie pełni napalenia a potem klna ,ja ich nie lubie wiec mi się twoja zabawa podoba

Gość Ankakolezanka
1/10? to pokaż co ty potrafisz.

Gość Ankakolezanka
Opiekuję sie przedpołudniami bardzo żywym dzieckiem więc mam ruchu co nie miara. Czy w miłosci facec***atrzą tylko na wygląd??? Chyba za to ich ta nie nawidze i sie ciesze jak się napalajoł na piękną dziewczyne która ja udaję w internecie i która im okazuje zły charakter. Niech wiedza że piene dziewczyny są złe a moze mneij atrakcyjna okaże im wiecje serca.. tylko że oni na mniej atrakcyjną nei chcą spojrzęc.

Gość gość
r***** dieta