Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie, ze dobrze zrobiłam zabraniając mojemu byłemu mężowi ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że razem mamy córkę, która ma 3 latka, chodzi o to, że on chciał z nią iść dzisiaj na basen, ale mu zabroniłam, chodzi po prostu o to, że nie chcę, żeby mała wchodziła do męskiej szatni, a sama jest jeszcze za mała, żeby wchodzić do damskiej. Jest tyle innych rozrywek, więc uważam, że to bez sensu, rozumiem jak może będzie mieć 7-8 lat wtedy takie dziecko można jeszcze nauczyć korzystania z szatni, ale nie 3 latkę. Teraz mała trochę na mnie obrażona, bo bardzo chciała iść jednak na basen, musiałam jej obiecać, że ja z nią pójdę jutro, no, ale tu jest problem, że ona też chce iść z tatą

Gość gość
przesadzasz i to konkretnie

Gość gość
Może w Waszym mieście jest basen z szatnią rodzinną?

Gość fwfewf
No nie wyobrażam sobie jak to inaczej rozwiązać, niż że malutka dziewczynka idzie z matką. A ten sobie coś wymyślił, odrealnionego, i uparł się jak jakiś szczyl?? Masz rację że jest tyle alternatyw, zwłaszcza o tej porze roku, że mógł wymyślić coś innego (jakieś mini-zoo, rower, cokolwiek).

Gość gość
Po prostu uważam, że to złe miejsca.

Gość gość
Nie znalazłam takiego

Gość gość
21:26, jesteś zboczoną jednostką czy nie zrozumiałaś tematu?? Jak sobie wyobrażasz, tumanie, dziewczynkę przy nagich mężczyznach pod prysznicem, albo mężczyznę z dziewczynką pod prysznicami dla kobiet?

Gość gość
chodzę regularnie na basen i jakoś nikt nago się pod prysznicami nie kąpie!! ja bym tam nic zlego nie widziala poszla by z tata, stroj juz ubrany wiec tylko ciagnac ciuchy i tyle!!

Gość gość
tumanem to możesz być ty, a jeżeli jedyne co potrafisz, to obrażanie innych, nie mamy o czym dyskutować, bo ja nie zniżam się do poziomu takiego shi/tu

Gość gość
To zalezy jaki jest ten basen. Ja chodze na taki gdzie masz kabiny z ktorych wychodzisz do ogolnodostepnej czesci wiec jak corka idzie z tata to nie ma problemu. Tez nie chcialabym zeby byla w meskiej szatni.

Gość gość
o jaaaaa to u was w Polsce to jak w sredniowieczu ,faceci biora prysznic razem na nago i co moze jeszcze na nago lataja i przebieraja sie razem szoook.

Gość gość
W Uk sa wspolne kabiny dla wszystkich ,zeby sie przebierac i wspolny prysznic dla wszystkich ,bo nikt tam kapieli nie bierze tylko oplukuje sie i w stroju kapielowym.Nie wierze ,ze w Polsce jest wciaz jak 40 lat temu jak za komuny.

Gość gość
Zdaje się że w regulaminie basenów jest wzmianka, żeby przed skorzystaniem z akwenów umyć się dokładnie bez stroju kąpielowego. Chodzi o kwestię higieny. Jest to jednak jak widać tylko martwy punkt, bo wszyscy wskakują do basenu co najwyżej po "opłukaniu się" w majtkach czy kostiumie.

Gość gość
Ale ja nie mieszkam w UK, tylko w Poznaniu

Gość gość
21.59 trzeba w domu sie wykapac i wtedy na basen,oplukac sie mozesz tez z plynem,tylko stroj musisz miec na sobie.A ty przed basenem jak sie wspolnie kapiesz z ludzmi to w rowie tez grzebiesz przy wszystkich hahahaha

Gość gość
U mnie w mieście na basenie nie ma szatni rodzinnej. Jet damska i męska. Kobiety myją sie pod prysznicem czego nago-ja tego nie praktykuje ale czasem jestem zawstydzona widząc takie cos. Maz mówił ze faceci tez sie prysznicuja bez niczego w większości przypadków zatem jak dla mnie to lepiej żebyście poszli wszyscy niz zeby mała sama z tata szła jesli nie ma szatni rodzinnej.

Gość gość
czytam i oczom nie wierzę! powiedz ze to prowo! źle zrobiłaś! mamy 3 córki i mąż chodzi z nimi regularnie na basen i korzystają z szatni męskiej. Nikogo to nie dziwi. Przecież nikt tam nie lata z gołym tyłkiem!

Gość gość
Jak sobie wyobrażasz, dziewczynkę przy nagich mężczyznach pod prysznicem, albo mężczyznę z dziewczynką pod prysznicami dla kobiet? x a ty byłas kiedyś na basenie??? przecież pod prysznic idzie się w stroju kąpielowym, nikogo nigdy nie widziałam na golasa na basenie.

Gość gość
Zdaje się że w regulaminie basenów jest wzmianka, żeby przed skorzystaniem z akwenów umyć się dokładnie bez stroju kąpielowego x bez stroju kąpielowego???? chodze na basen od 10 lat, mieszkam w Krakowie, byłam tu na czterech róznych basenach, w parku wodnym i NIGDY nie widziałam nikogo nago pod prysznicem! jest informacja że przed wejściem trzeba wziąć prysznic ale w stroju! już nawet nie chodzi o dzieci, sama nie wybrażam sobie paradować z gołym tyłkiem przed obcymi babami.

Gość gość
W Uk sa wspolne kabiny dla wszystkich ,zeby sie przebierac i wspolny prysznic dla wszystkich ,bo nikt tam kapieli nie bierze tylko oplukuje sie i w stroju kapielowym.Nie wierze ,ze w Polsce jest wciaz jak 40 lat temu jak za komuny. x oczywiście że w Pl jest tak samo ja nie wiem kto tu takie głupoty wypisuje, chyba osoby które w życiu na basenie nie były.

Gość gość
ja też regularnie chodzę z dziećmi na basen i nigdy nie widziałam zeby pod prysznicem ktoś był nago.

Gość gość
uważam ze masz coś z głową autorko!

Gość gość
Zdaje się że w regulaminie basenów jest wzmianka, żeby przed skorzystaniem z akwenów umyć się dokładnie bez stroju kąpielowego. x masz rację ZDAJE CI SIE!

Gość gość
U nas w mieście jest szatnia rodzinna, ale nawet jeśli takiej nie ma to przecież przebiera się w KABINACH! A nie w otwartej hali gdzie pracuje 100 nagich osób! Byłam na basenach w kilku różnych miastach w różnych częściach kraju i zawsze jest tak samo- boksy do przebierania i nie ma wtedy różnicy czy to szatnia męska czy damska, wchodzisz do swojego boksu, zamykasz się i się przebierasz! to nie toaleta ze faceci latają z ptakami na wierzchu! autorka chyba w życiu na basenie nie była :O

Gość gość
dokładnie nie wiem o czym pisze autorka, też uwazma ze w życiu na basenie nie była. Tam nikt na golasa nie lata. Wchodzisz do kabiny, przebierasz się w strój i w nim idziesz pod prysznic.

Gość gość
Ja chodzę na basen regularnie i prysznic biorę bez kostiumu - jak inaczej miałabym się porządnie umyć? A po basenie to jest więcej niż wskazane. Chodzę na trzy różne baseny i większość kobiet kąpie się nago (choć nie wszystkie). W męskiej szatni tak samo (mąż też lubi pływać). Więc rzeczywiście jeżeli na tamtym basenie nie ma szatni rodzinnej to może to być problem. Z drugiej strony, były mąż może zawsze wejść najpierw sam do szatni i poprosić, aby panowie przez czas jego pobytu nie paradowali nago, bo chce wejść z córką - i nie powinni robić trudności.

Gość gość
Mieszkam w Niemczech, nie wiem jak faceci, ale kobiety po basenie biorą prysznic nago. Przyzwyczaiłam się, też tak robię i nie zwracam na nikogo uwagi ani się nie krępuje. Wcześniej chodziłam na basen w Krakowie i tam faktycznie wszystkie kobiety brały prysznic w strojach. Raz jedna się rozebrala i dziwnie, jakoś niesmacznie to wyglądało.

Gość gość
Chodzę na basen 3 razy w tygodniu i jeszcze nie widziałam żeby ktoś nago latał... masakra, gdzie wy łazicie...

Gość gość
Haha jesteście jakieś dziwne i straszne konserwy :D ja jak miałam 4-5 lat, to też pamietam, że byłam z tata na basenie, przebierałam się w męskiej szatni i jakoś nie zapamiętałem widoku nagiego mężczyzny :D a Tobie autorko radzę nie spinać tak bardzo, kto by wytrzymał z takim kijem w plecach? o.O

Gość gość
Uważam, że jesteś przewrażliwiona. Nic by jej się nie stało jakby poszła z ojcem na basen.