Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalala__123

Nie wiem co robic, nic juz nie wiem

Polecane posty

Gość Lalala__123

Na początek, mam 21 lat moj chlopak ma 22 jestesmy razem 5 lat. Wspolzyjemy tez w sumie od 5 lat , po polroku zwiazku oboje stracilismy dziewictwo, tzn on prawictwo. Jestesmy dla siebie pierwszymi i jedynymi partnerami w lozku. Nigdy nie mialam orgazmu, zadnego ani od seksu ani od pieszczot. Nie zadowala mnie nasz seks i z perspektywy czasu nigdy nie zadawalal. Sadze ze jest on nieumiejetny w tych sprawach, gdy robi palcami to boli , mineta tez jest jakas taka dziwna, nieprzyjemna i wiele innych .. Dodam ze juz mowilam nie raz mu co i jak lubie ale to co mu powiedzialam wchodzilo w zycie na jakies 2 min zblizenia i odrazu szlo w zapomnienie. Nie mam juz sily na rozmowy z nim i tez ciezko mi sie o tym z nim rozmawia bo to jeden z takich co nic nie mozna powiedziec bo zaraz sie obraza. Moglby ktos wypowiedziec sie na temat niedopasowania seksualnego ? Seks jest w sumie niby czesto ale jest beznadziejny. Czesto tez bardzo szybko dochodzi. Czesto tez gdy poprostu czuje sie niewyzyta i chce sprobowac po pewnym czasie znowu to jestem odrzucana. Masturbuje sie bardzo czesto poniewaz przez to ze nigdy nie przezywam z nim orgazmu (tylko sama ze soba przezywam zewnetrzny) to pragnienie seksu nie daje mi spokoju. Z podniecaniem jego nie ma problemu. Ja sie nim ani za jego sprawa nie podniecam bo poprostu nie pociaga mnie on fizycznie , jego wyglad zewnetrzny przestal mi kompletnie odpowiadac i czasem jest mi az niedobrze od tego. A teraz przechodzac do innych rzeczy.. Na poczatku jak to na poczatku wszystko bylo cudownie. Poznien schody i niestety tkwie tak juz 5 lat;c zazdrosc o wszystko, ciagle tylko a to ma dekold a w tych jeansach ci za fajnie widac d**e ble ble ble , zero wyjscia gdziekolwiek nawet z kolezanka na zakupy jest problem juz. Ponadto jego matka taka z tych tesciowych z kawalu, ciagle jakies ale bylo tzn bylo bo juz soe uspokoila ale przez dobre 4 lata ze przychodze za czesto ze to ze tamto ze taka i owaka. Maminsynkowanie mu ciagle. Kolejno denerwuje mnie w nim wszystko i szczerze mowiac patrzac na jego charakter to nie lubie go jako czlowieka. Niby juz pracuje i wgl niby mowi ze jest taki dorosly a to gowno prawda, duzy dzieciak z niego. Sam prania nie zrobi sam nic z siebie nie zrobi nawet kolo siebie samego. Co jeszcze jest nieinteligenty jest po prostu tepy . brak nam tematow do rozmow. Sie rozpisalam, juz dosyc o wymienianiu i opisywaniu mojej sytuacji. Moje pytanie a raczej pytania . po czym poznac ze to przyzwyczajenie? Nie wiem czy go kocham.. Jednak czasem jak go nie widze to tesknie . jak poradzic sobie z rozstaniem jesli chodzi o dlugi zwiazek ? Nie wiem czy powinnam go zostawic, wiem ze marnuje sobie zycie , jestem mloda , ale z drugiej str boje sie jak to bedzie bez niego .. Narazie to tyle , a jak cos mi sie przypomnie to napisze jeszcze w komentarzu

Gość gość
Na miłość to mi nie wygląda może tesknisz bo się nudzisz

Gość gość
Za ciebie ci/pa mysli

Gość gość
Związek bez przyszłości . Uciekaj dziewczyno póki jeszcze jesteś młoda i możesz sobie naprawdę fajnie życie ułożyć i być szczęśliwa.

Gość gość
najwazniejsze ze w ogole kogos masz i nikt ci nie powie, ze jestes dziwna bo nie masz zwiazku.

Gość zamiana
Osobiście radziłbym zmianę chłopaka. Przecież nie ma w tym nic złego gdy go zmienisz. Czasami tak jest że luzie do siebie nie pasują, a skoro jesteś z nim od 5 lat to miałaś sporo czasu aby go poznać i pokochać. Nie wyszł - trudno, tak też bywa. Pomyśl o sobie i swojej przyszłości oraz swoim szczęściu. Lepiej rozstać się teraz niż po ślubie co nie? I nie obawiaj się że ktoś Cię za to będzie krytykować (prawdopodobnie sam chłopak i jego rodzina może to robić) bo każdy ma prawo do szczęścia a nie musisz przecież nic wspominać że jednym z powodów jest seks ;)

Gość gość
patologia! 16 lat i stracić dziewictwo? co ty zostawisz sobie na przyszłość? pewnie niechciane dzieci i swędzącą ci/pę, tfuuu!!

Gość gość
10.08- zgadzam się! Szanowna Autorka za wcześnie zaczęła "te rzeczy". To później ma TAKI WŁAŚNIE FINAŁ!