Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy otoczenie ma wplyw na orientacje?

Polecane posty

Gość gość

Hej mam 14lat i zastanawiam się czy mogę być np bi les wyczytalam ze w50% rodzimy sie z tym ale wpływ na to ma również otoczenie. Z jaka plcia przebywać i jak się zachowywać aby być hetero? Ps wiem ze orientacja to nie choroba ale np jak będę ogl filmy z les to to jakos wpłynie na to ze będę les???

Gość gość
A więc lubisz oglądać dziewczyny. Pytanie tylko, czy brakuje ci z nimi znajomości, czy sexu.

Gość gość
Nie nie lubię ja chce tylko określić swoja orientacje jak widzę na Internecie dwie les to nie podoba mi się to wole tworzyc relacje z mężczyznami

Gość gość
wpływa. Moja babcia ma gospodarstwo na wsi. Sama byłam świadkiem jak kaczka siedziała na jajkach- ale nie wykluły się kaczuszki, ale kurczątko (kura niepostrzeżenie zniosła tam jajko). Byliśmy w szoku, ale kaczka wychowała to kurczątko. Okazało się później, że to będzie kogucik. I był. Problem w tym, że gdy dorósł, okazał się być dewiantem- nie uwierzyłabym, gdybym nie zobaczyła na własne oczy- po prostu nie preferował kur, ale kaczki :P skakał na nie i zachowywał się jak kaczor... ^^ dało mi to do myślenia, że z jakim przystajesz, takim się stajesz- nawet w świecie zwierząt. On po prostu nie widział innego modelu życia, patrzył na kaczki i zachowywał się jak one, bo przez kaczkę został wychowany. To co się stanie z dziećmi, które będą adoptowane przez gejów? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie

Gość gość
Wiesz, nie chcę nic insynuować, ale niektórzy geje "ukrywają" się i zakładają rodziny. Bo jak wytłumaczyć fakt, że ja jestem hetero, a zostałam wychowana przez 100% hetero. Za to jeden znajomy, który jest gejem, ma ojca, który wygląda strasznie gejowato..