Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezdecydowany facet

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy dość daleko od siebie, chcieliśmy majówowy weekend spędzić razem - tyle, że on chciał przyjechać do mnie, ja jechać gdzieś poza miejsce zamieszkania. Pracuje we własnym domu, prawie rok nigdzie na dłużej nie jechałam, zwyczajnie chce odpocząć. Niby się zgodził, ale marudzi, odwleka, że podobno miejsc nie ma, że drogo... chciał Bieszczady, załatwiłam domek od znajomych, wystarczy przyjechać z przysłowiową flaszką. Wysłałam propozycję do przemyślenia, a ten milczy od wczoraj.

Gość gość
kij ci w oko tepa kurefko

Gość gość
nie jesteś dla niego taka ważna. Nie naciskaj, bo to jeszcze go odstrasza. Po co zabiegać o kogoś, kto nie zabiega o Ciebie. x Miłość na skrzydłach leci i przeszkód nie widzi.

Gość gość
faktycznie niezdecydowany jednak najgorsze jest milczenie.Rozumiem że chcesz odpocząć od domu itp.Moim zdaniem musisz z nim konkretnie porozmawiać może czuje że wywierasz na niego presje???

Gość gość
Wysłałam mu informacje by przemyślał taki wariant i zapytałam co o nim sądzi. To samo dotyczy planów na wakacje -przyjechać do mnie i siedzieć u mnie, a potem ja do niego. Od kiedy mnie zna wie jak lubię podróże, podobno mu to imponowało, narzekał, że nie ma z kim, że ja mam znajomych... teraz ma z kim nie chce.

Gość gość
Zostaw go i nawet się nie oglądaj! Ja pisałam z takim idiotą prawie codziennie przez kilka miesięcy i nawet nie zaproponował spotkania ( nie jest żonaty ), żeby się zobaczyć. W końcu zagadałam go o to i puścił to "mimo ucha". Skasowałam dziada z netu NATYCHMIAST!

Gość gość
Od niezdecydowanych mężczyzn, takich, co to do końca nie wiedzą, czego chcą trzeba uciekać jak najszybciej!

Gość gość
jak daleko od siebie mieszkacie?

Gość gość
Niecałe 800 km

Gość gość
Mylicie pojęcia wszyscy . on nie jest niezdecydowany tylko przymuszany przez autorkę do robienia tego co ona sobie wymyśli. Sama załatwiła domek i wszystko inne tylko teraz chce by ten mężczyzna płacił na coś czego nie chce. Postawcie się w Jego sytuacji a zobaczycie sytuację w szerszej perspektywie niż tylko swój kobiecy nos.

Gość gość
chciał Bieszczady, załatwiłam domek od znajomych, wystarczy przyjechać z przysłowiową flaszką gdzie tu mowa o placeniu, tluku powyzej? autorko, olej takiego nudnego dziada, ktory by wiecznie w domu siedzial, bo zgnijesz razem z nim :O

Gość gość
gość dziś qrwo poniżej on nie chciał Bieszczad tylko chciała do Jej miejscowości a ona w Bieszczady. Sama podjęła decyzję a teraz jak on nie skacze jak ona chce to nazywa go niezdecydowanym. On jest zdecydowany ale nie na to co autorka. On nie chce siedzieć w domu ale nie chce jechać w Bieszczady. Radzę czytać dobrze zanim coś napiszesz niedorozwoju.

Gość gość
Wypierdalać baby!

Gość gość
Qrwa to cie wysrala z zarazonych HIVem ledzwi, smieciu powyzej. Naucz sie czytac ze zrozumieniem, larwo tzw. mezczyzny, majaca w spodniach mniejsza larwe: "Niby się zgodził, ale marudzi, odwleka, że podobno miejsc nie ma, że drogo... chciał Bieszczady, załatwiłam domek od znajomych"-on chcial Bieszczady i ona zalatwila domek. Jestes takim samym nieudacznikiem, zerem i odpadem genetycznym jak chlopak autorki- zdechniecie brzydcy, biedni, samotni i w chalupie na kanapie :D 🖐️

Gość gość
Niecałe 800 km = dziewczyno i Ty twierdzisz, że mu nie zależy? chce na kilka dni przejechać do Ciebie tyle km, żeby razem z Tobą spędzić czas, a Ty masz pretensje? Pomyślałaś o tym jakie są ceny paliwa/ biletów na pociąg? Może do tych Bieszczad będzie musiał jeszcze więcej przejechać. Związki na odległość nie są łatwe, podróże są męczące- pomyśl też o tym

Gość gość
To nie 800km- nie mój wpis. Domek jest za free, na paliwo potrzeba ok. 50 zł mnie stać, nawet jakby mi tych 50 % nie zwrócił. Sam chciał jechać w Bieszczady, jego marzenie od paru lat, ja jestem tam co roku. Sam propozycji konkretnej nie rzucił, więc ja to zrobiłam, a że milczy trudno - pojadę z przyjaciółmi i dwoma psami :)

Gość gość
poczekaj, może jest zajęty i dlatego nie odpisuje

Gość gość
18.33- zajęty, ale kim? Pewnie inną dziewczyną jak znam życie.

Gość gość
może chodzi o pieniądze? :O

Gość gość
u ciebie by miał na krzywy ryj, a w domku musi kupic jedzenie

Gość gość
19.51- nie przesadzaj, może po prostu facet nie ma tyle kasy- przecież mogą kupować "po połowie"- wy ksiezniczki chciałybyście, żeby facet cały czas Wam nadskakiwał i od razu za wszystko płacił, choć nie wiadomo, czy inwestycja ( tj. dziewczyna tego warta ).

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, jaka będzie Wasza przyszłosc, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl