Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maż o dwóch obliczach w domu mruk, poza dusza towarzystwa mam dość

Polecane posty

Gość gość

Większość kobiet zazdrości mi męża, z poczuciem humoru, sypiącego dowc****i, i komplemantami tyle że taki jest poza domem, często filtruje z kobietami, co trudne dla niego nie jest bo jest przystojny. Często jak jesteśmy razem to jest otoczony wianuszkiem kobiet, a ja mam swoje towarzystwo, niestety boli mnie to. jak poznałam męża mnie traktował mnie wyjątkowo, taki był też po po ślubie. Zmienił się po urodzeniu syna. W tej chwili dla niego jestem zoną, której nie trzeba adorować, bo po co Mimo że staram się atrakcyjnie wyglądać, rzadko słyszę komplement z jego ust, jak cos to od innych facetów. Próbowałam z nim rozmawiać że też chciałbym usłyszeć od niego coś miłego , niestety nic to nie dało.

Gość gość
musisz więcej szczuć dupką ...

Gość gość
i pi/pką :classic_cool:

Gość taka jest prawda1
większość mężów przestaje zauważać żony po ślubie

Gość gość
dupką powinna szczuć bo wiemy , że macie tam swoje słodkości pochowane jedna obok drugiej no i te kształty z tyłu mmmm

Gość gość
widocznie się zaniedbałaś po ciązy

Gość gość
to normalka

Gość gość
szybko wróciłam do formy po ciąży, nie mam rozstępów itd. Staram się dbać o siebie, a mimo to czuję że mąż mnie nie zauważa. W towarzystwie często filtruje z kobietami które nie są jakość mocno urodziwe. Mam swoje pasje, więc nie jestem nudna

Gość gość
Tak się dzieje gdy ignoruje się męża w związku. U nas w związku jest bez tabu mąż zawsze jest przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Intymność to ja i mąż!!!!!!!, a nie ja i ginekolog! !!! Ja mężowi i mąż mi ma prawo zaglądać do laptopa czy komórki bo jesteśmy jednym ciałem.

Gość gość
Rozumiem że to normalne u facetów że mają w d***e swoją zonę?

Gość gość
normalne

Gość gość
może maż za mało seksu, zaproś kobietę do sypialni, zobaczysz jak mąż będzie cię wielbił

Gość gość
Zmień fryzurę, kup sobie jakieś świetne ciuszki i wyjdz kochana z koleżankami na drinka,mąż zacznie być zazdrosny. Nie wymagaj od niego czego kolwiek,zobaczy że masz gdzieś i jednak jesteś fajną i pociągająca kobietka dla innych to zrozumie co może stracić.. Uwierz zadziała!

Gość gość
gość dziś może maż za mało seksu, zaproś kobietę do sypialni, zobaczysz jak mąż będzie cię wielbił x Nie, lepiej zaproś faceta...

Gość gość
chłop musi gonić króczka

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu zogniskowal uwagę na dziecku..a jego zaczął trochę ignorować, myślę że może wtedy ucierpiec jego ambicja i coś z tego pozytywnego może wyniknac..aczkolwiek mówi ci to emocjonalny nowicjusz