Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProblemowyPan

Problem z penisem

Polecane posty

Witam, Mam 18 lat i dość nietypowy problem gdyż mam skrzywionego penisa w lewą strone oraz chyba "stulejkę" bo podczas wzwodu skóra nie odchodzi cała od żołędzia. Chciałbym się dowiedzieć co mam z tym zrobić żeby go "naprawić" gdyż pojawiła się w Moim życiu dziewczyna no i podczas sexu nie chciałbym jej zawieść. Mam 18lat i jestem nadal na utrzymaniu rodziców ponieważ się uczę + jestem bardzo wstydliwy więc dałoby się to naprawić bez wiedzy rodziców ? i czy dałoby się zrobić za darmo takie leczenie?

Gość gość
ze stulejka do lekarza idz a na krzywizne to nic sie nie da zrobic , masakra

Gość gość
Biorąc prysznic regularnie ćwicz odsuwanie i z czasem pomoże Skrzywienie w niczym nie przeszkadza nie martw się tym

Gość gość
jak masz 18 lat to odsuwanie nic nie pomoze , nie czekaj tylko do lekarza idz

Gość gość
idz najpierw do rodzinnego po porade , on cie skieruje dalej , operacja chyba nic nie kosztuje zrobia ja na nfz , nie czekaj dluzej tylko idz

Gość Frikko
W takich przypadkach sam nic nie zdziałasz, ale jest ratunek - laserowy zabieg - wykonują u mężczyzn po 18 roku życia. Szybka akcja w gabinecie u lekarza max 1,5 i po sprawie. Nie ma na co czekać. Polecam szpital luxmed na wilanowie, tam wykonują tego typu zabiegi laserowe u dorosłych.